fbpx
Offert

Ring oss direkt på 0775 55 22 22        

          

 

Vi har helhetslösningen för din flytt

Snabbt prisvärt och effektivt!

50-100 kvm

30kr / kvm*

I priset ingår all städmaterial och fönsterputsning.
Inga extra avgifter tillkommer.

100-200 kvm

25kr / kvm*

I priset ingår all städmaterial och fönsterputsning.
Inga extra avgifter tillkommer.

200+ kvm

20 / kvm*

I priset ingår all städmaterial och fönsterputsning.
Inga extra avgifter tillkommer.

DET ÄR FÖRDELAKTIGT ATT ANLITA OSS FÖR FLYTTHJÄLP OCH FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM.

När man ska flytta så är det ett otroligt stort projekt man har framför sig, som inte alltid är lätt att hinna med parallellt med jobb, fritid och familj. Då finns det hjälp att anlita för att allting ska flyta på så smidigt som möjligt. Vi här på Städjätten i Stockholm har lång erfarenhet och professionell personal för att ni ska kunna anlita oss för att få riktigt bra flytthjälp.

Eftersom att vi på Städjätten är måna om att ni som kunder alltid ska känna er nöjda med våra flyttjänster så kan ni anpassa flytthjälpen efter vilka behov som just ni har. Antingen kan ni få hjälp med utvalda delar av flytten för att kombinera med eget arbete eller så kan ni även få en helhetslösning för att få hjälp med allt från packning till flyttstädning och transport bland annat.

Självklart har vi på Städjätten såväl ansvarsförsäkring som yrkestrafiktillstånd för att ni som kunder ska känna er trygga med att anlita oss för transporten av era ägodelar. Vi har erfarenhet av att arbeta med flytthjälp av såväl mindre bostäder som större kontor, därför kan ni vända er till oss oavsett storlek på flytthjälpen och hur pass omfattande ni kommer att behöva hjälp med städning, packning eller kanske transport. Som kund hos oss så får ni alltid en nöjd-kund-garanti efter allt vårt arbete för att ni i efterhand också ska kunna se över sådant som städning eller packning. Så för att få den bästa flytthjälpen i Stockholm så är det oss på Städjätten som ni ska anlita!

 

 

 

 

  • Vi lämnar alltid 7 dagars ”nöjd-kund-garanti”
  • Fönsterputsning och resekostnader ingår
  • Vi använder oss av miljövänliga produkter
  • Städutrustning och material ingår
  • Våra anställda är certifierade och innehar SRY-yrkesbevis


Ja jag vill veta mer eller boka tidRing oss! 0775 55 22 22