Välkommen till Städjättens blogg!

Här kommer du att hitta blogginlägg om våra bästa tips inom flytt och städning, hur du får en enklare dag, information om våra tjänster och hur det kan hjälpa dig att strukturera upp arbetet och tiden. Har ni önskemål om vad som kan vara intressant för att att läsa, fyll då i formuläret längre ner så tar vi emot ditt förslag.

 

Kontakta oss!

Har du önskemål om framtida blogginlägg?
Fyll i formuläret så tar vi emot ditt förslag.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.