DIY-medel för skinande hem:

Att köpa massor med olika produkter för olika bruk är ett minne blått med detta DIY-medel. Detta rengöringsmedel passar på nästan allt – speglar, badrummet och andra blanka ytor. Alla hem behöver ett miljövänligt och billigt reningsmedel för att kunna göra hemmet skinande rent. Dessutom går det snabbt att göra! 

Visste du att detta rengöringsmedel är perfekt för att uppnå en skinande spishäll efter matlagandet eller efter flottiga fingeravtryck? Prova du med!  

Vad du behöver: 

  • 3 dl vatten
  • 2 dl ättiksprit 12%
  • 5 droppar diskmedel 
  • Tom sprayflaska 
  • Mikrofiberduk

Såhär går du tillväga:

  1. Häll i alla ingredienser i din sprayflaska. 
  2. Spraya ditt DIY-medel på din spishäll
  3. Torka rent med en torr mikrofiberduk  
  4. Vänd din mikrofiberduk och torka av spishällen
  5. Klart!

Envisa fastbrända fläckar: 

Inga problem! Använd dig av en sockerbit och gnugga på fläcken med lite av ditt DIY-medel. Torka sedan av. Skinande rent och inga envisa märken kvar!

Tips från Städjätten:

Sätt en etikett på din sprayflaska och förvara någonstans där ditt DIY-medel är lättillgänglig för att slippa ångest för smuts och fläckar. 

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.