Enkla tips för att städa badrummet på rätt sätt!

Ett rent, fräscht och snyggt badrum är alltid något att eftersträva i ett hem. Ändå känner många sig uppgivna över att man tycker att man städar och städar, men att badrummet trots det alltid ser lite sunkigt ut. Men vi har några enkla tips som underlättar din badrumsstädning och sparar dig både tid och energi.


  • Fokusera på toalett och handfat, dessa är toalettens stora bakteriefällor. Därför är det viktigt att börja med att rengöra dessa ordentligt från smuts och bakterier.
  • Kakel och klinkers kan rengöras med ättika blandat med vatten i en sprayflaska och torkas sedan av med en fuktig trasa.
  • Duschvägg – använd samma blandning som ovan för att få bort alla eventuella kalkavlagringar som har fastnat.
  • Rensa ur avloppet och se över golvbrunnarna samtidigt. Använd gärna en hårfälla vilka är effektiva för att motverka stopp.
  • Om toaletten är gul trots all WC-rent kan även detta enkelt lösas med ättika. Denna gång ska det dock stå under längre tid. Häll ättika i toaletten innan läggdags och låt verka över natten. På morgonen kan du använda toaborsten för att gnugga rent.

Visste du att vi skräddarsyr din storstädning?

Att rensa under diskbänken, torka ur lådor, rengöra ugnen, putsa fönstren är inget som lockar en solig vårdag precis. Det finns andra roligare saker att fokusera på, välj därför en storstädning för att unna dig ro i själen. Beställ tjänsten av oss så sköter vi storstädningen åt dig. Bestäm själv vilka delar i storstädningen du vill ha hjälp med, vi skräddarsyr din storstädning efter dina önskemål.

Tyckte du detta blogginlägg var intressant?  Läs liknande här:
5 enkla tips för ett dammfritt hem!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.