Julstädning under pandemin

Julen närmar sig med stormsteg och för många blir högtiden inte sig lik, den rådande pandemin i landet begränsar våra möjligheter att träffa nära och kära. Dock får man inte slarva med Julstädningen för det.

Det blir sannerligen en annorlunda jul i år, det är viktigare än någonsin att fortsätta ta sitt ansvar i samhället men också i sitt eget hem. Det kan du göra genom att hålla bakterierna borta från hemmet med en grundlig julstädning. Väljer man att få besök hemma så bör man göra allt man kan för att behålla det så rent genom att desinficera och vädra hemmet så mycket som möjligt. Se även till att ha rena trasor hemma och byt ut dom ofta, tvätta händerna extra noga och använd desinfektionsmedel när du ej har tillgång till vatten och tvål.

Tre råd från oss inför julen

  1. Ha alltid ett fönster och dörren öppen för att få in ny frisk luft i hemmet, alla gamla partiklar ska ut!
  2. Se till att rengöra alla handtag du tar i, både i hemmet och utanför!
  3. Engångshandskar är effektiva, glöm bara ej att byta ut de ofta och släng de direkt!

coronavänlig_jul_städjätten

 

Vill du spara tid i år genom att boka in en julstädning? Boka en kostnadsfri offert för din julstädning och få svar inom 1 timme.

Tyckte du detta blogginlägg var intressant? Läs mer här:
Julstressen – 3 tips som kan användas 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Call Now Button