Julstressen - 3 tips som hjälper dig

 Julen börjar närma sig och många förberedelser behöver göras, detta gör julen till en av de stressigaste högtiderna för oss. Det är mycket att förbereda som julklappar, vad som ska stå på julbordet i år, boka in tomten, städa hemmet och fixa allt som man kanske skulle gjort för länge sedan i hemmet som att sortera upp förrådet där julpyntet gömmer sig. 

För oss handlar julen om att inte stressa och njuta av det roliga med högtiden. Som att göra egna julklappar, baka, pynta granen och ha tid att komma på julrim. Därför vill vi ge dig våra tre bästa tips för att inte stressa i år! Speciellt nu under pandemin som råder.

Tips 1

Handla eller gör dina julklappar i förväg. Julrean har redan börjat dra igång på många ställen och varför ska du då vänta in i det sista? Detta gör även att du har mer tid att tänka ut det perfekta julrimmet till alla julklappar.

 

Tips 2

Förhandla julmaten så gott det går så slipper du vara stressad över att den ska ta slut. Det finns massor du kan förbereda genom att handla i förväg! Exempelvis julknäcken, ischokladen eller den gravade laxen. Helt plötsligt behöver du inte oroa dig över att allt inte kommer vara med på julbordet och behöver endast handla de färska råvarorna som knappt tar en timme!

 

Tips 3

Ta hjälp med städningen i år. Istället för att lägga flertalet timmar på att julstäda och behöva hinna sortera upp förrådet genom att få tag i julpyntet och finporslinet så kan du ta hjälp istället och unna dig åt det roliga. Låt proffs sköta det så vet du att du att hemmet är så rent som möjligt som kan behövas denna jul under pandemin som pågår. Vi följer råd från Svenska myndigheter och internationella organisationer som Folkhälsomyndigheterna, CDV & WHO. Läs mer om vårt arbetssätt för Covid 19 här.

 

Vill du spara tid i år genom att boka in en julstädning? Boka en kostnadsfri offert för din julstädning och få svar inom 1 timme.

Tyckte du detta blogginlägg var intressant?  Läs liknande här:
Julstädning under rådande pandemi

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.