Smarta städtips för ett rent och glänsande kök!

Det sägs att köket är hemmets hjärta. Med tanken på att 60 % av tiden spenderas i just köket kan det nog stämma. Därför är det viktigt att hålla det rent och fräscht för en ökad trivsel för alla i hushållet. Man behöver inte grovstäda varje vecka, men det är viktigt att hålla köket fräscht med hjälp av några enkla tips som endast tar några minuter av din tid. 

  • Börja med att rensa ur kylen och göra rent. Slänga allt som är gammalt och rengör sedan med vinäger. Blanda en flaska med tre delar vinäger och tre delar vatten, spraya i kylen, låt dra och torka sedan av. Ett enkelt tips för en ren kyl med en fräsch och härlig doft!
  • Dra fram vitvaror och rengör bakom och under de. Här gömmer sig mycket damm och andra smutspartiklar som är svåråtkomliga och lätta att missa.
  • Rengör spis och ugn. Här brukar fettfläckar gilla att vara, använd rätt rengöringsmedel för att lösa bort fläckarna på ett effektivt sätt.
  • Avsluta din storstädning med att slänga gamla disktrasor, är du osäker på om de ska slängas? Lukta och känn efter på materialet, är den sliten och luktar illa är det dags att ersätta de med nya disktrasor.
  • Glöm ej att lägga alla handdukar och grytlappar i smutstvätten. Detta är extra viktigt under den pågående pandemin för att hålla sjukdomarna borta.

Visste du att vi skräddarsyr din storstädning?

Att rensa under diskbänken, torka ur lådor, rengöra ugnen, putsa fönstren är inget som lockar en solig vårdag precis. Det finns andra roligare saker att fokusera på, välj därför en storstädning för att unna dig ro i själen. Beställ tjänsten av oss så sköter vi storstädningen åt dig. Bestäm själv vilka delar i storstädningen du vill ha hjälp med, vi skräddarsyr din storstädning i Stockholm efter dina önskemål. vardagsrum_städ

Tyckte du detta blogginlägg var intressant?  Läs liknande här:
Städtips: Så här gör du för att få ett rent vardagsrum!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.