Detta kan du göra medan vi städar hos dig!

Har du för första gången beställt hjälp med städningen? Eller är du mer van med regelbunden städning men vet inte vad du ska göra medan vi är hemma hos dig? En del människor arbetar på kontor så detta inte är ett problem – medan många andra jobbar numera hemifrån. Städjätten ger dig därför tipsen på vad du kan hitta på medans vi gör det rent och fint i ditt hem! 

Gå på en promenad: 

Unna dig själv en lång promenad i det fina vårvädret. Att promenera och att vara i naturen är mycket positivt för ditt välmående. Att inte tala om de positiva effekterna för hjärtat, blodtrycket och cirkulationssystemet. Det är bevisat att en timmes promenad varje dag förbättrar din hälsa något enormt! Sätt på dig lurarna med din favoritmusik eller podd och börja promenera. Eller varför inte lyssna på fåglarna och naturen medan du promenerar? 

Gör planer för helgen/kommande veckan: 

Nu när städningen är ur vägen och du inte behöver tänka på den kan det vara smart att börja planera din helg eller din kommande vecka. Du kanske vill ta över kompisar över en middag nu när du slipper spendera massor med timmar på att städa och förbereda hemmet. Eller varför inte planera in en mysig brunch med dina nära vänner? 

Handla: 

Kanske en uppgift som känns lika tråkig som städningen. Men varför inte passa på att handla och införskaffa dig sådana varor som är slut eller håller på att ta slut. Då när städningen är klar har du både ett fint hem + fyllt kylskåp och slipper tänka på det tråkiga! 

Ta en paus från det jobbiga: 

Ta vara på att du får bli ompysslad att få ditt hem städat. Ta en paus från allt – jobbet och hemmet och gör det som du blir glad av. Kanske det är att bara få ta en kort sovpaus mitt på dagen, eller så kanske det är att få göra din favorit aktivitet. Hursomhelst så förtjänar du en paus! 

Har du barn? Passa på att gå en sväng till lekparken!

Vill du och dina barn komma bort från städpatrullen kan det vara bra att ta en sväng ute. Kanske gå till din närmaste lekpark och leka med dina barn? Eller varför inte göra en picknick och sätta dig och läsa en bok medans barnen får leka. 

Passa på att njuta medans vi på Städjätten tar hand om din hemstädning. Du förtjänar det!

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.