Vad ingår i en flyttstädning?

Det är en fråga många ställer sig när flytten börjar närma sig. Man sitter kanske och funderar på hur stort arbete det egentligen är med en flyttstädning, hur tidskrävande det är och om det är värt att boka in hjälp av en städfirma. 

En flyttstädning är inte bara en storstädning av hemmet utan är mycket mer än så och kräver mycket planering. Det är hela fönster som ska rengöras och inte bara putsas, ventiler som ska rengöras, kalk ska bort från badrumskaklet, avloppet ska rengöras, kyl och frys ska avfrostas, ugnen ska vara som ny igen etc. Ja, listan kan göras lång!

blogginlägg om flyttstädning städjätten

Hur lång tid tar en flytt?

En flytt är otroligt tidskrävande och tar oftast upp dagar för en privatperson utan erfarenhet av flyttstädning. Bara utförandet från certifierad personal med lång erfarenhet kan ta alltifrån 6 timmar på en bostad på 50 kvadrat.

Regler för en flyttstädning:

Visste du att det finns regler som är satta för en flyttstädning och krav som du måste följa för att den som flyttar in ska vara nöjd? Det är din skyldighet som säljare att städningen ska ha skett på ett fläckfritt och ordentligt sätt. Om den nyinflyttade hittar brister i städningen så är det din skyldighet att åtgärda dessa. Därför rekommenderar vi att ni låter en städfirma sköta städningen som även lämnar nöjd-kund-garanti.

Välj en flyttfirma med nöjd-kund-garanti!

Vi på Städjätten är en städ- och flyttfirma som alltid lämnar 7 dagar nöjd-kund-garanti för både dig och den som flyttar in. Detta gör vi för att ni ska känna er trygga med vårt arbete och även för vårt mål mot 100 % nöjda kunder. All vår personal innehar SRY- yrkesbevis och är ansvarsförsäkrade.

Vi har tagit fram en checklista för att underlätta till dig som kund och för att kunna se vad som ska utföras på en flyttstädning. Har du balkong eller tvättmaskin så bör detta även läggas till i flyttstädningen. Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och rekommenderar alla kunder att fullfölja listan för att undvika eventuella åtgärder.

Se vår checklista för flyttstädning här

 

Tyckte du detta blogginlägg var intressant? Läs liknande här:
Vad behöver man tänka på vid en flytt? 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Call Now Button