Vårstädning för din trädgård

Äntligen har våren börjat smyga fram och solen lyser som aldrig förr med en behaglig värme! Detta gör att man bara vill sätta sig på sin veranda, njuta av det fantastiska vädret och kolla ut mot sin härliga gröna trädgård! Tills man kommer på att utsikten inte riktigt gav den där vårkänslan man letade efter då trädgården har gått igenom en lång och kall vinter som lagt spår efter sig på hela uteplatsen. 

Våra bästa tips för trädgårdsskötsel! 

Nu är trädgårdssäsongen här och då är det dags att ta tag i trädgårdsskötseln genom att exempelvis fixa gräsmattan, ta bort ogräset, rensa rabatten eller bekämpa mossan som lagt sig på gräsmattan. Vi delar med oss av våra bästa trädgårdstips för att ta fram vårkänslan i trädgården!

  • Börja med att röja undan allt från trädgården med alla grenar, löv eller annat som ligger och skräpar på gräsmattan för att få en tydlig bild vad det är du har att jobba med.
  • Något som underlättar otroligt mycket är att rita upp en plan hur du vill att din trädgård ska se ut och planera vilken trädgårdsskötsel det är som behöver göras för att få fram våren. I det här steget kommer du också på vilken trädgårdsutrustning du behöver för säsongen.
  • Efter det är det dags att rensa ogräset som växer i rabatten för att sedan kunna börja plantera, även rensa ogräs och mossa från, gräsmattan och mellan stenplattorna som gömmer sig. Detta är bra med att börja så tidigt som möjligt då solen ger energi till ogräset att vilja växa mer. 
  • Börja så tidigt som möjligt med att ta få bort mördarsniglarna från trädgården då dom lägger hundratals ägg på en säsong.
  • Nu har du lagt grunden till att kunna påbörja uppluckringen av jorden i rabatten, beskärning av träden,  klippa buskarna och häckar, klippa topparna på gräset å för kort gräs försvagar rötterna på våren.
  • Få in rutinerna med trädgårdsskötseln och vattna gräsmattan samt rabatten med omsorg sedan är det bara att piffa upp verandan så du kan njuta av din nya härliga trädgård!

 

Vad kostar det att anlita trädgårdshjälp?

Vill du ha en hjälpande hand i trädgården för att skynda på våren? Vi erbjuder nämligen trädgårdshjälp till våra kunder då detta har varit en stor efterfrågan nu till våren. Med vår trädgårdshjälp kan du även använda dig av rutavdraget. Med rutavdraget får du 50 % på arbetskostnaden för det som du vill ha hjälp med i din trädgård. Läs mer om vår tjänst för trädgårdsskötsel här och kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig hålla trädgården levande året runt.

Tyckte du detta blogginlägg var intressant? Läs liknande här:
Tre skäl till varför du ska anlita hemstädning

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Call Now Button