coronahjälp

Transporthjälp för kontorsutrustning: #Coronahjälpen

Som vi alla vet är coronapandemin inte över och Folkhälsomyndigheten har gått ut med nya restriktioner om att alla som har möjlighet ska jobba hemifrån.

Det är en utmaning för företag att säkerställa att sin personal har rätt utrustning hemma såsom datorer, skärmar eller kontorsstolar – därför hjälper vi nu företag med transporthjälp för kontorsutrustning. 

Vid bokning av denna tjänst erbjuder vi 20 % rabatt. Dessutom kommer vi även bidra till de drabbade under pandemin genom att skänka 50 SEK per utförd tjänst till kommuner och landsting som arbetar med förebyggande insatser mot spridning av covid-19.

Låt oss hjälpa varandra att göra det svåra lite lättare. Använd rabattkoden CORONAHJALPEN när du bokar för att ta del av erbjudandet. Fyll i formuläret längst ner på sidan för en kostnadsfri offert.

Vi på Städjätten tar självklart vårt ansvar för att minska och förhindra spridningen av covid-19, det gör vi genom att:

  • Vår personal håller ett säkert avstånd till andra (minst en meter)
  • Ingen av personalen jobbar om de visar den minsta tecken på sjukdom
  • Tvättar händerna och använder handsprit regelbundet och hälsar aldrig i handen
  • Bär på munskydd i offentliga miljöer samt slutna miljöer
  • Vår personal använder munskydd och handskar när de är ute på uppdrag
  • Utökade städrutiner i våra fordon och kontor

 

Psst…Känner du till ett annat bolag som behöver våra tjänster? Hjälp oss att hjälpa flera! Genom att tipsa om Coronahjälpen och få andra att boka får ni ytterligare 10 % rabatt på tjänsten.

Ta hand om varandra!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.