DIY: Avkalkning för vattenkokare/kaffebryggare

avkalkning

 

Är din vattenkokare eller kaffebryggare full med kalklagringar som är svåra att få bort? Släng inte pengarna i sjön genom att köpa en ny, utan använd dig av ättika för få bort kalken! Effektivt och billigt på samma gång. 

Det enda du behöver är:

  • En kalkig vattenkokare/kaffebryggare
  • 1 l vatten
  • 1 dl ättika 24% (alternativt 2 dl ättiksprit 12%)  

Såhär går du tillväga:

  1. Fyll din vattenkokare/kaffebryggare med 5 dl vatten.
  2. Addera sedan ättikan.
  3. Tryck igång vattenkokaren.
  4. När vattenkokaren har stängts av men vattnet fortfarande kokar, så häller du i vatten till max och slår sedan på den igen. 
  5. Häll sedan av all vätska
  6. Skölj ur vattenkokaren så ingen smak av ättika sitter kvar. 
  7. Klart! Din vattenkokare är som ny!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Call Now Button