DIY: Gör dina egna städservetter

DIY: Städservetter

 

Har du också fått oväntat besök och du måste få till en snabb svabb i badrummet eller på fikabordet? Lär dig göra dina egna städservetter med oss på Städjätten!

Visste du att du själv kan göra städservetter hur enkelt som helst? Förmodligen med produkter du redan har i hemmet. Dessa DIY-städservetter är fantastiska för engångsbruk, speciellt i badrummet och toan då detta kan kännas mer hygieniskt än än återanvändningsbara trasor.  

Ett stort plus är att dessa DIY-städservetter har lång hållbarhet. Detta är för att ättikan bevaras i oförändrat skick. När servetterna är brukade är det bara att slänga i papperskorgen, där de även kan komma att ta bort dålig lukt från soptunnan. Bra va?! 

 

Allt du behöver är:

  • 3 dl vatten
  • 5 droppar diskmedel
  • 2 dl ättikssprit på 12%
  • En matlåda 
  • Tvättlappar 

Sedan är det dags att DIY! Gör såhär:

  1. Vik servetterna omlott och lägg i din matlåda.
  2. Blanda vattnet, diskmedlet och ättiksspriten och häll sedan över dina tvättlappar.
  3. Pressa servetterna med en sked eller ett glas och häll ut eventuell överflödig vätska så servetterna inte bli för blöta. 
  4. Redo för städning! 

 

Egengjorda städservetter som är bra för plånboken och för miljön!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.