DIY: Mögelborttagning

DIY-mögelborttagning

 

Det är lätt att det bildas mögel i fogarna när ens badrum är fuktigt. Detta känns tråkigt att titta på och känns alltid omöjligt att skrubba bort. Prova därför att göra din egna bikarbonatpasta för mögelborttagning, det kan vara räddaren i nöden för ofräscht mögel!

Allt du behöver är:

 • 2 delar bikarbonat
 • 1 del vatten 
 • Såpa
 • En gammal tandborste 
 • En trasa

Hur du går tillväga:

 1. Blanda bikarbonaten och vattnet till en pasta.
 2. Doppa sedan tandborsten i bikarbonatpastan och gnugga över de mögliga fogarna.
 3. Skölj därefter med vatten. 
 4. Häll lite såpa över en trasa och torka sedan av ytan. 
 5. Skölj rent igen.
 6. Klart! Mögel borta!

Psst, visste du att du kan undvika att nytt mögel uppstår genom att skrapa väggarna med en fönsterskrapa efter varje dusch eller bad? Det kan även vara bra att kontrollera ventilationen i badrummet fungerar som den ska.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.