Flyttstädning i Stockholm som gör din efterträdare lycklig

I en tom bostad syns alla skavanker tydligt och inte minst alla smuts, men allt måste se till att bli rent efter du flyttat. Därför tar det mycket tid och energi vid en flyttstädning. Ett så krävande arbete kan vara svårt att hinna med när du har så mycket annat med själva flytten. Vi är en av de bästa flyttstädning firmor i Stockholm och vet vad som behövs för att din bostad ska bli så ren och fräsch som möjlig. Ett av våra mål är att den som tar över bostaden ska ska få en hyra välkomnande så fort de öppnar dörren. 

Vi utför flyttstädning i alla delar av Stockholm du kan tänka dig. Bland annat utför vi flyttstäd i Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg och hela innerstan så som Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Stockholm. 

 

Vi vet hur en flyttstädning ska gå till

För att en flyttstädning ska räknas som ordentligt gjord är det många punkter som måste vara fläckfria. Därför arbetar vi på Städjätten alltid efter checklistor så att du som kund ska veta tills allt har gåtts igenom mycket noggrant, se vår checklista här . Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning och alla våra personliga är certifierade av Servicebranschens yrkesnämnd och innehar SRY-yrkesbevis. Vi är helt enkelt experter på att flytta.

 

Nöjd kund-garanti för både dig och den som flyttar in

Vi ger alltid garanti på flyttstädningen oavsett om det är ditt nya hem eller kontor. Detta för att du som ny ägare eller hyresgäst ska kunna komma med synpunkter om något inte stämmer med ditt önskemål. Vår kundgaranti tillämpas i 48 timmar och utan kostnad, kom ihåg att anmäla det inom 7 dagar från städtillfället. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete ända från start och för att vi strävar efter vårt mål som är 100% kundnöjdhet.

 

Miljövänliga städprodukter

I vår flyttstädning arbetar vi ständigt efter allt större miljöhänsyn. Det gör att vi endast använder miljömärkta produkter. Se vår miljöpolicy här.

 

En trygg helhetslösning

Vill du använda en riktigt proffsig flyttstäd, eller en helhetslösning för hela flytten – med allt från expertmässig packning, bärhjälp och transport till flyttstädning? Då är du välkommen till oss på Städjätten i Stockholm. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och din flyttstädning.

 

Därför ska du välja Städjättens flyttstäd

  • Alltid 7 dagars ”nöjd-kund-garanti”
  • Fönsterputsning och resekostnader ingår i flyttstädning
  • Vi använder oss av miljövänliga produkter
  • Våra anställda är certifierade och innehar SRY-yrkesbevis
  • Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
  • Städutrustning och material ingår

 

Flyttstädning pris:

Från 20 kr / kvm. 

 

Checklista för flyttstädning

Vanliga frågor & svar

Här kan du titta på vår checklista för flyttstädning i Stockholm

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.