Flyttstädning i Stockholm & Göteborg som gör din efterträdare lycklig

I en tom bostad syns alla skavanker tydligt, inte minst allt damm, men det måste såklart se till att bli rent efter att du flyttat ut ur din bostad. Därför tar det mycket tid och energi vid en flyttstädning då det är ett så krävande arbete som kan vara svårt att hinna med när du har så mycket annat att tänka på med flytten. Vi är en av de bästa flyttstädning firmor i Stockholm och Göteborg som vet vad som behövs för att din bostad ska bli så ren och fräsch som möjlig.

Flyttstädning i Stockholm 

I Stockholm utför vi  bland annat flyttstädning i Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg och hela innerstan såsom Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Stockholm. 

Flyttstädning i Göteborg

I Göteborg utför vi  flyttstädning i Hisingen, Angered, Johannesburg, Älvsborg, Mölndal, Torslanda, Backa och hela innerstan såsom Haga, Annedal och Nordstaden. Vi är bäst på flyttstädning i Göteborg, detta bekräftar våra goda kundomdömen åt oss.  

Vad ingår i en flyttstädning? 

För att en flyttstädning ska räknas som ordentligt gjord är det många punkter som måste vara fläckfria. Därför arbetar vi på Städjätten alltid efter checklistor så att du som kund ska veta vad som ingår i en flyttstädning samt veta att allt har gjorts på en noggrann nivå. Se vår checklista för flyttstädning här . Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning och all vår personal är certifierade av Servicebranschens yrkesnämnd och innehar SRY-yrkesbevis. Vi är helt enkelt experter på att flytta och strävar efter fullkomligt nöjda kunder,  både för dig och den som flyttar in. 

 

Nöjd kund-garanti för både dig och den som flyttar in

Vi ger alltid nöjd kundgaranti på flyttstädningen oavsett om det är ditt nya hem eller kontor. Detta för att du som ny ägare eller hyresgäst ska kunna komma med synpunkter om något inte stämmer med ditt önskemål. Vår kundgaranti gäller i 7 dagar från städtillfället. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete enda från start och för att vi strävar efter vårt mål som är 100% kundnöjdhet.

 

Miljövänliga städprodukter

I vår flyttstädning arbetar vi ständigt efter allt större miljöhänsyn. Därför använder vi endast miljövänliga produkter. Se vår miljöpolicy här.

 

En trygg helhetslösning

Vill du ha en proffsig flyttstädning gjord, eller en helhetslösning för hela flytten – med allt från expert mässig packning, bärhjälp och transport till flyttstädning? Då är du välkommen till oss på Städjätten i Stockholm och Göteborg. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och din flyttstädning. 

 

Därför ska du välja Städjättens flyttstäd

  • Alltid 7 dagars ”nöjd-kund-garanti”
  • Fönsterputsning och resekostnader ingår i flyttstädning
  • Vi använder oss av miljövänliga produkter
  • Våra anställda är certifierade och innehar SRY-yrkesbevis
  • Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
  • Städutrustning och material ingår

 

Flyttstädning pris:

Från 20 kr / kvm. 

 

Checklista för flyttstädning

Vanliga frågor & svar

Här kan du titta på vår checklista för flyttstädning 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.