fbpx
Offert

Flyttstädning

HAR DU INTE TID FÖR FLYTTSTÄDNING I STOCKHOLM?

– vi hjälper dig så att du kan fokusera på ditt nya boende
Att flyttstäda är något som tar väldigt mycket energi och tid eftersom att det är ett krävande arbete. Därför så är det svårt att hinna med allt på egen hand när man ska flytta med allt vad det innebär med packning, transport och flyttstädning. Därför har vi på Städjätten i Stockholm arbetat fram ett koncept för att ni som kunder ska kunna anlita oss för hjälp med endast flyttstädningen men också helhetslösningar för hela flytten.

 

Noggrannhet
För att en flyttstädning ska räknas som ordentligt gjord är det många punkter som måste vara fläckfria i hemmet. Därför så arbetar vi på Städjätten alltid efter checklistor så att ni som kunder alltid ska veta att allting gås igenom med noggrannhet. Eftersom att vi också alltid lämnar garanti på vår städning för att såväl ni som den nya ägaren av bostaden eller kontoret ska kunna komma med synpunkter om något inte skulle stämma med era önskemål. Då åtgärdas vi alltid detta direkt och utan kostnad, en nöjd-kund-garanti helt enkelt för att ni ska känna er trygga med ett samarbete med oss ända från start.

 

Miljövänliga
Något vi på Städjätten också lägger väldigt stor vikt vid när vi arbetar med flyttstädning är miljöaspekten och väljer därför enbart att använda oss av miljövänliga städprodukter och anpassar vårt tillvägagångssätt så att vi inte påfrestar natur och miljö i onödan.

 

Helhetslösning
Så vill ni ha hjälp med en riktigt snygg och professionell flyttstädning eller kanske en helhetslösning för hela er flytt där ni utöver städning får hjälp med packning, transport och uppackning så är ni varmt välkomna till oss på Städjätten i Stockholm så kommer vi tillsammans komma fram till en lösning som passar er kommande flytt perfekt.

 

Här kan du titta på vår checklista för flyttstädning i Stockholm :  CHECKLISTA FLYTTSTÄDNING

 

Nöjd-kund-garanti på flyttstäd
Vi har alltid en nöjd-kund garanti vilket innebär vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar, kostnadsfritt.

 

Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
Vi på Städjätten följer mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.

Prisuppskattning

30kr / kvm
50 - 100 kvm

25kr / kvm
100 - 200 kvm

20kr / kvm
200+ kvm
Läs mer

BOKA FLYTTSTÄDNING NURing oss! 0775 55 22 22