Flyttstädning som gör din efterträdare lycklig

Vi är en av de bästa flyttstädningsfirmor som vet vad som behövs för att din bostad ska bli så ren och fräsch som möjlig. Fokusera på den nya bostaden medan vi tar hand om städningen i din tidigare bostad. 

Vad ingår i flyttstädning?

  • Rengöring av diskbänk, diskbänkskåp och kranar
  • Rengöring av kyl/frys (ska avfrostas i förväg)
  • Rengöring av tömning av golvbrunn
  • Rengöring av handfat
  • Avtorkning av skåp och inbyggda garderober in- och utvändigt
  • Dammsugning och våttorkning av golv

Du hittar hela listan här!

 

Nöjd-kund-garanti både för dig och den som flyttar in

Vi ger alltid nöjd kundgaranti på flyttstädningen oavsett om det är ditt nya hem eller kontor. Detta för att du som ny ägare eller hyresgäst ska kunna komma med synpunkter om något inte stämmer med ditt önskemål. Vår kundgaranti gäller i sju dagar från städtillfället. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete redan från start och för att vi strävar efter vårt mål som är 100% kundnöjdhet.

Pris för flyttstädning är från 20 kr/kvm

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.