Dina golv är i trygga händer!

Behöver ditt golv en finslipning eller behöver du kanske olja ditt golv? Här har vi lösningen för dig:

Tillsammans med vår samarbetsparter Golvexperten kan vi hjälpa dig att underlätta din vardag genom att få ihop en helhetslösning . Med över 15 års erfarenhet jobbar Golvexperten inom Stockholms län och erbjuder tjänster som golvslipningar, ytbehandlingar och golvläggningar. De kan också hjälpa till med att reparera mindre och större golvskador, lägga altangolv samt heltäckningsmatta. 

Golvexperten erbjuder sina tjänster till dig som privatkund, företag eller bostadsrättsförening och ser alltid till så att de lämnar kunden med ett leende på läpparna. Du som privatkund kan självklart utnyttja dig av ROT-avdraget där du kan spara upp till 50.000 kr/ år, smart va?

Prisvärt och kvalitetssäkert!

lägga golv

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.