Julstädning 2022

Med vår julstädning får du en utförlig  städning som får hemmet att bli rent och fräscht, från tak ner till minsta list. I vanliga fall rekommenderas en storstädning av hemmet minst en gång per halvår. Vi kan även hjälpa dig med att pynta, införskaffa julgran och andra  julförberedelser!  Vad du än behöver så står vi till din tjänst, för att du ska få en stressfri jul!

Unna dig eller ge bort en Julstädning i julklapp

Ge bort tid i julklapp till dig själv eller till någon du vet verkligen behöver det.  Vår julstädning är skräddarsydd efter dina behov. Behöver du exempelvis hjälp med ärenden som att skotta uppfarten, apoteksärenden eller sortera förrådet för att packa ner julpyntet så hjälper vi dig mer än gärna! Du väljer – Vi utför.

Fyll i formuläret nedanför och få en kostnadsfri offert inom 1 timme!

Se Städjättens checklista för julstädning här.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.