Låt oss sköta julstädningen i år

I vanliga fall rekommenderas en storstädning av hemmet minst en gång per halvår, men i år är det extra viktigt att hålla hemmet rent från virus och bakterier. Därför erbjuder vi en julstädning som är skräddarsydd för den rådande situationen. Med vår julstädning får du en utförlig och säkrare städning som får hemmet att starta om på nytt.

Vi utför en noggrann julstädning som är i linje med folkhälsomyndighetens, CDV och WHO rekommendationer. Vi har hälsoundersökning dagligen med vår personal och ser till att de använder den utrustning som det behöver.  Exempelvis plasthandskar, trasor och moppar som tvättas med högre temperatur och desinficering av alla ytor som dörrhandtag, lampknappar och andra ytor som man ofta rör med händerna. Vi städar på ett sätt för att motverka smittspridningen av Corona.

Unna dig eller ge bort en Julstädning i julklapp

Ge bort tid i julklapp till dig själv eller till någon du verkligen vet behöver det. I dessa tider är det viktigt att påminna om vikten av att utföra en noggrann storstädning för att förhindra smittspridningen.

Vår julstädning är skräddarsydd efter dina behov.  Behöver du exempelvis hjälp med ärenden som att du glömt handla något till julbordet, apoteksärenden, skotta fram uppfarten eller sortera förrådet för att få fram/packa ner julpyntet så hjälper vi dig mer än gärna!

Fyll i formuläret nedanför och få en kostnadsfri offert inom 1 timme!

Du väljer – Vi utför.

Se Städjättens checklista för julstädning här.

Kostnadsfri offert inom 1 timme!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.