Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Är du intresserad eller vill bli en samarbetspartner för Städjätten? Gå till vår samarbetspartnersida.

 

Kontaktuppgifter

Besök oss

Gullmarsvägen 27, 120 39 Årsta
Öppettider 08.00-17.00

För hämtning/lämning av flyttlådor gäller:
Gullmarsvägen 27, 120 39 Årsta

OBS. På grund av den rådande pandemin behöver alla kontorsbesök bestämmas via mail/telefon då vi inte alltid har någon på plats. 

 

Kontaktuppgifter för samarbeten

marknad@stadjatten.se 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.