Vi har koll på din bostadsvärdering!

Går du runt i säljtankar eller är generellt nyfiken på marknaden? Då har du kommit rätt! 

Många pratar med grannar eller vänner för att få en uppfattning om hur prisläget ligger i just sitt område. Dock kan uppgifterna vara missvisande och värderingen på så sätt vara felaktig. Det krävs en gedigen kompetens och kunskap om bostadsmarknaden för att få en mycket exakt bostadsvärdering. 

Det är också viktigt att veta hur värdet på en bostad har förändras över tid. Genom vårt samarbete med etablerade mäklarfirmor kan vi erbjuda dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad. Du kommer även kunna ta del av uppdaterad information om hur din bostad har förändrats under tid. Fyll i mejladress nedan om du vill ta del av en kostnadsfri bostadsvärdering! 

stadjatten_bostadvsärdering

Bostadsvärdering

E-post

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.