Flytt- och städtjänster med fokus på dig som kund

En flytt är ett stort projekt, ofta större än man tror, som inte alltid är så lätt att hinna med jämte jobb och fritidsintressen. För att stressen inte ska bli för stor kan det vara klokt att anlita någon som tar hand om de tunga bitarna och som är expert på just allt kring flyttar.

 

Effektivitet är en grundförutsättning

Vi är ett medelstort företag som erbjuder flyttstädning och flytthjälp i Stockholm. Vårt fokus är effektivitet och service, något som hänger ihop, det vet vi. Därför använder vi sedan flera år tekniska verktyg som ger oss möjlighet att utnyttja våra resurser optimalt, och det som skiljer oss från många andra är vår välstrukturerade planering och flexibla arbetssätt. Det gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser på både flyttstädning och flytthjälp.

 

Service sitter i ryggmärgen

Ett annat resultat av god planering och struktur är att alla vet vad de ska göra. Då blir det enkelt att hålla hög servicenivå. Förutom att städning eller flytt ska utföras snabbt och effektivt, ska den göras prickfritt och precis så som du som kund önskar. Allt ska lämnas i perfekt skick och du ska känna dig trygg med oss som leverantör – oavsett om du har beställt en enskild tjänst eller låtit oss ta hand om hela din flytt, med allt från packning till transport och flyttstädning.

 

Ett familjärt företag

Även om vi är relativt stora har vi ändå en familjär företagskultur.Personalen är vald med omsorg. De är skickliga yrkesmänniskor, med både lång erfarenhet och hög servicekänsla och utmärker sig genom att arbeta effektivt och noggrant. All vår städpersonal är certifierad och innehar SRY-yrkesbevis, och självklart finns såväl ansvarsförsäkring som yrkestrafiktillstånd för att du ska känna dig trygg med att anlita oss.

 

Nöjd kund-garanti

Vi har genom åren lärt oss att den viktigaste marknadsföringen är nöjda kunder. Då vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Vi lämnar till och med nöjd kund-garanti vilket innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter inom 7 dagar kostnadsfritt.

Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla oss så att du som kund ska inte få det bästa alternativet utan även det mest prisvärda flyttstädningen och flytthjälpen i Stockholm.

 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Du kan även nå oss på:   0775 55 22 22.

 

 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips & nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.