fbpx
Offert

FLYTTSTÄDNING OCH FLYTTHJÄLP MED FOKUS PÅ KUNDEN

Vi är ett personligt städföretag som erbjuder effektiv flyttstädning och flytthjälp i Stockholm. Vårt mål är att flyttstädningen eller flytthjälpen ska utföras effektivt och precis så som våra kunder önskar. Allt ska lämnas i perfekt skick och du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.
Genom en välstrukturerad planering och ett flexibelt arbetssätt kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på flyttstädning och flytthjälp.

 

 

PRISVÄRD FLYTT

Vi har genom åren lärt oss att den viktigaste marknadsföringen är den vi får genom våra kunder. När du som kund är nöjd med oss som leverantör vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla oss så att du som kund ska få den mest prisvärda flyttstädningen och flytthjälpen i Stockholm.

 

 

VÅR PERSONAL

 Vi har valt vår personal med omsorg och därför har våra anställda både lång erfarenhet och hög servicekänsla. De utmärker sig genom att arbeta både effektivt och noggrant. All vår personal är certifierad och innehar SRY-yrkesbevis för städning.

 

 

KEVIN

Kundtjänst

0775 55 22 22 

DAVID

Arbetsledare

073 – 049 11 36

KOM I KONTAKT MED OSSRing oss! 0775 55 22 22