Städjätten - Om oss & vårt arbetssätt

Effektivitet är en grundförutsättning

Vi är ett medelstort företag som erbjuder flytthjälp från till & inom Stockholm. Då vi växer för fullt har vi utökat från att bara finnas i Stockholm till att kunna utföra tjänster även i Göteborg. Vi finns i både Stockholm och Göteborg för flyttstädning, hemstädning, storstädning, byggstädning, visningsstädning, kontorsstädning, trädgårdsskötsel, bortforsling, packhjälp eller bärhjälp.

Vårt fokus är effektivitet och service, något som hänger ihop, det vet vi. Därför använder vi sedan flera år tillbaka tekniska verktyg som ger oss möjlighet att utnyttja våra resurser optimalt.  Det som skiljer oss från många andra är vår välstrukturerade planering och flexibla arbetssätt som gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser på både flyttstädning och flytthjälp.

Flytt- och städtjänster med fokus på dig som kund

En flytt är ett stort projekt, ofta större än man tror och inte alltid är så lätt för att hinna med jobbet och fritidsintressen. För att stressen inte ska bli för stor kan det vara klokt att anlita någon som tar hand om de tunga bitarna och som är expert på just allt kring flyttar.

Service sitter i ryggmärgen

Ett annat resultat av god planering och struktur är att alla vet vad de ska göra. Då blir det enkelt att hålla hög servicenivå. Förutom att städning eller flytt ska utföras snabbt och effektivt, ska den göras prickfritt och precis som du som kund önskar. Allt ska lämnas i perfekt skick och du ska känna dig trygg med oss som leverantör – oavsett om du har beställt en enskild tjänst eller en helhetslösning med allt från packning till transport och flyttstädning.

 

Ett familjärt företag

Även om vi är relativt stora har vi ändå en familjär företagskultur.Personalen är vald med omsorg. De är skickliga yrkesmänniskor, med både lång erfarenhet och hög servicekänsla och utmärker sig genom att arbeta effektivt och noggrant. Vår städpersonal är certifierad och innehar SRY-yrkesbevis för att du ska känna dig trygg med att anlita oss.

 

Nöjd kund-garanti

Vi har genom åren lärt oss att den viktigaste marknadsföringen är nöjda kunder. Då vet vi att vi har gjort ett bra jobb. Vi lämnar till och med nöjd kund-garanti vilket innebär att vi åtgärdar eventuella synpunkter på flyttstädning inom 7 dagar kostnadsfritt.

Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla oss så att du som kund ska få det bästa alternativet och mest prisvärda flyttstädningen och flytthjälpen i Stockholm och Göteborg.

 

Vill du veta mer om oss? Kontakta oss här! 

ISO 9001 Certifiering

En certifiering för ISO 9001 innebär att vi jobbar med kvalitet i det interna och externa arbetet, i relation till kund och i leverans av tjänster. En ISO9001 certifiering innebär att företaget är dedikerade till att överträffa sina kunders förväntningar.

iso9001

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Du kan även nå oss på:   0775 55 22 22.

 

 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.