Vår miljöpolicy

Städjätten lägger stor vikt vid miljöaspekter när vi arbetar med städ- och flytthjälp och väljer därför att arbeta med miljömärkta och miljövänliga produkter. Vi anpassar vårt tillvägagångssätt med målsättningen att minimera vår miljöpåverkan för att främja en grönare värld.

Analys av företagets tjänster

Vi har senast år 2020 gjort en analys av hur företagets tjänster påverkar miljön, både positivt och negativt. Vi har identifierat, kvantifierat och tagit fram tydliga strategier och riktlinjer med väl utarbetade miljömål i företaget för att vara med och bidra till en grönare värld. Samtliga avdelningar i företaget arbetar med ett miljötänk. 

Transporter

De transporter som företaget gör i tätort sker med fordon med låga eller inga emissioner. I de tätorter där det erbjuds möjlighet att göra transporter med dubbfria däck, väljer företaget det.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.