Städjättens Samarbetspartners

Med höga ambitioner är vår vision att inte bara bli störst och billigast, vi strävar också efter att vara bäst på det vi gör inom städ och flytt i hela Sverige. Idag har vi fantastiska samarbetspartners både mindre privata och större multinationella bolag, vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster till fler runt om i Sverige. Vi arbetar bland annat kommuner som Sollentuna kommun och med flera mäklarfirmor i Stockholm såsom Bjurfors Bromma, Bjurfors Södermalm, Bjurfors Liljeholmen, Svenska Mäklarhuset Bromma Essingen, ERA Vaxholm.

Vi samarbetar även med 24Storage och City self-storage som gör att vi kan erbjuda våra kunder förmånliga priser på magasinering i samband med våra tjänster. Med hjälp av Golvexperten kan du som kund även få ihop en helhetslösning där vi kan hjälpa dig med golvtjänster av hög kvalité. Kontakta oss så hjälper vi dig ta del av våra erbjudanden. 

Kontakta oss!

Vill du bli en av Städjättens samarbetspartners?

Kontakta oss på samarbete@stadjatten.se

Har du övriga frågor om partnerskap?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. 

Du kan även nå oss på:
0775 55 22 22 

 

Erbjudande från våra fantastiska samarbetspartners

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.