Vill du också bli samarbetspartner med Städjätten?

Idag har vi fantastiska samarbetspartners med mindre privata till större multinationella bolag som gör att vi kan hjälpa fler med våra tjänster runt om i Sverige. Vi arbetar även med flera mäklarfirmor i Stockholm, från Södermalm, Bromma och Essingen till Lidingö.

Med höga ambitioner är vår vision att inte bara bli störst och billigast, vi strävar också efter att vara bäst på det vi gör inom Flytt & Städ i hela Sverige. Tack vare kvaliteten vi håller i utförda arbeten har vi lyckats bygga upp ett starkt varumärke som vi är måna om att behålla.

Vill du bli en samarbetspartner hos Städjätten? Kontakta oss på samarbete@stadjatten.se

 

En del av våra samarbetspartners

Kontakta oss!

Har du övriga frågor om partnerskap?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. 

Du kan även nå oss på:
0775 55 22 22 

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.