Hyr förråd & magasinering med 24 Storage

Vi på Städjätten samarbetar med 24 Storage som gör det möjligt att erbjuda 40% rabatt på magasinering i tre månader till alla våra kunder. På 25 förrådsanläggningar runt om i Sverige kan du boka ditt förråd dygnet runt, 365 dagar om året. De har förråd för alla behov, från 1 till +40 kvm. Att hyra förråd ska vara enkelt, givetvis har de ingen bindningstid eller uppläggningsavgift. På de flesta förrådsanläggningar har du åtkomst till ditt förråd 24 timmar om dygnet samtidigt som det är tryggt och säkert.

Med ett knapptryck bort kan du enkelt boka förråd och magasinering här. Som kund hos Städjätten får du 40% rabatt på förrådshyran i tre månader. Du kan hantera ditt förråd på Mina Sidor med ditt mobila Bank-Id. Om det är så att du behöver uppgradera ditt förråd till antigen ett större eller ett mindre förråd kan du göra detta helt kostnadsfritt.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.