Här finns vi

Städjätten är en av de största och etablerade flytt och städfirmorna i Stockholm och Göteborg som utför tjänster runt om i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm på Sthlm 01 där vi ständigt arbetar med att leverera god service till våra kunder. Kontoret i Stockholm som finns för att ta emot alla kunder med ett personligt bemötande och för avlämning/avhämtning av nycklar och kartonger finns på Gullmarsvägen 27 i Årsta. 

Vart i Stockholm utför Städjätten sina tjänster?

Vi utför flyttar till och från eller inom hela Stockholms län, oavsett om startdestinationen är Malmö till Stockholm.

Vilka delar av Stockholm finns vi ?

Solna, Huddinge, Bromma, Lilla Essingen, Stora Essingen, Alvik, Traneberg, Danderyd, Djursholm, Nacka, Fisksätra, Sickla, Skuru, Ektorp, Saltsjö-Baden, Lidingö, Sundbyberg, Botkyrka, Årsta, Enskede, Farsta, Älvsjö, Hässelby, Vällingby, Kista, Rinkeby, Skarpnäck, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Hammarby Sjöstad, Skärholmen, Bagarmossen, Spånga, Tensta, Haninge, Norrtälje, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Vallentuna, Globen, Blåsut, Gullmarsplan, Liljeholmen, Gröndal, Hägersten, Midsommarkransen, Aspudden, Fredhäll, Djurgården samt hela innerstan – Kungsholmen, Östermalm, Södermalm, Gamla Stan, Vasastan, Gärdet, Thorildsplan, Stadshagen, Marieberg, Fridhemsplan och Sankt Eriksplan.

Så länge din start eller slutdestinationen är inom Stockholms län så kan vi hjälpa dig med din flytt på ett snabbt, prisvärt och effektivt sätt.

Vart i Göteborg utför Städjätten sina tjänster?

I Göteborg utför vi alla tjänster inom städning, bortforsling, trädgårdsskötsel, packhjälp eller bärhjälp. Vi finns bland annat i Hisingen, Angered, Johannesburg, Älvsborg, Mölndal, Torslanda, Backa och hela innerstan såsom Haga, Annedal och Nordstaden. Vi är bäst på flyttstädning i Göteborg, detta bekräftar våra goda kundomdömen åt oss.  

Står din stadsdel inte med?

Ingen fara! Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Besök oss

Gullmarsvägen 27, 120 39 Årsta

Öppet alla dagar: 
Våra öppettider på kontoret är 08:00-17:00.
Våra öppettider för våra tjänster: 08:00-21:00

Kommunalt: 
Närmaste tunnelbanestation – Gullmarsplan, Gröna linjen.
Närmaste busstation – Sköntorpsplan.

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Du kan även nå oss på:   0775 55 22 22.

 

Är du intresserad eller vill bli en samarbetspartner för Städjätten? Gå till vår samarbetspartnersida.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.