RUT-avdrag för privatpersoner

Vad är RUT-avdrag? När du anlitar oss kan du använda dig av RUT-avdraget. Vi gör det enkelt för dig och sköter all administration. Genom RUT- avdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021. Det gör att du kan få 50 % skatteavdrag på våra tjänster som exempelvis flytthjälp, flyttstädning och hemstädning.

Begreppet RUT är en akronym för:

  • Rengöring
  • Underhåll
  • Tvätt

Kan alla använda sig av RUT-avdraget?

För att ta del av RUT- avdraget behöver du minst vara 18 år och varit obegränsat skattskyldig under året. Om du som kund vill använda dig av rut-avdraget behöver du endast kryssa i rutan i våra formulär “Ja, jag vill använda mig av rut-avdraget för privatpersoner” så ansöker vi som företag det åt dig.

Du hittar mer information om Skatteverkets riktlinjer för RUT-avdrag HÄR!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.