Läs mer om RUT-avdrag

När du anlitar oss för flyttstädning kan du använda dig av RUT-avdraget. Vi gör det enkelt för dig och sköter all administration. Genom RUT- avdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 25 000 kr per år. Det gör att du kan få 50 % skatteavdrag på flyttstädningen.

Begreppet är en akronym för:

  • Rengöring
  • Underhåll
  • Tvätt

 

På följande länk hittar du mer information om Skatteverkets riktlinjer för RUT-avdrag:

www.skatteverket.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips & nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.