Boka flytt och städtjänster åt din kund

Är er kund behov av en flytt och städfirma? Nu har vi gjort det enkelt för dig som är mäklare och vill göra det lilla extra för kunden genom att enkelt kunna boka in flytt och städtjänster åt era kunder. 

 

Varför ska du välja Städjätten som flytt & städfirma? 

  • Vi följer mäklarsamfundets regler
  • Alltid 7 dagars nöjd kundgaranti
  • Konkurrenskraftiga priser

För oss är det viktigt att du som mäklare, säljaren och nya ägarna av bostaden ska känna sig 100% nöjda med våra tjänster. Därför lämnar vi 7 dagar nöjd kundgaranti på vår flyttstädning. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete enda från start till slut. 

Vi följer mäklarsamfundets regler när vi utför våra tjänster. Se våra checklistor för vad som ingår i vår flyttstädning och visningsstädning.

checklista för flyttstädning mäklarsamfundets regler städjätten checklista för visningsstädning med mäklarsamfundets regler

Trots vår höga kvalité på våra flytt och städtjänster lyckas vi även ha konkurrenskraftiga priser. Fyll i formuläret längst ner på sidan för en kostnadsfri offert för flyttstädning, visningsstädning, flytthjälp eller någon annan av våra tjänster

Bli en samarbetspartner

Vill du också bli en samarbetspartner med Städjätten som många andra mäklare runt om Sverige är? Idag har vi fantastiska samarbeten med bland annat; Bjurfors Bromma, Bjurfors Södermalm, Bjurfors Liljeholmen, Svenska Mäklarhuset – Bromma Essingen där vi erbjuder helhetslösningar med förmånliga priser för deras kunder. 

Tack vare kvaliteten vi håller i utförda arbeten har vi lyckats bygga upp ett starkt varumärke som vi är måna om att behålla. Läs mer om våra samarbetspartners  och hur vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar till era kunder. 

Gå till vår samarbetspartnersida»

Boka flytt och städtjänst till din kund här

Fyll i formuläret med dina uppgifter samt kundens och välj hur ni vill bli kontaktade. Vi har som regel att ge kostnadsfri offert inom 1 timme. Du kan även kontakta oss på 0775 55 22 22 eller chatta med oss i högra hörnet.
För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter av flerstegsformuläret.

 

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.