Välj de tjänster du behöver

Behöver du hjälp med endast vissa delar i flytten? Exempelvis packhjälp, bärhjälp, själva transporten eller kanske bara pianot? Vi hjälper dig även med sanering, bortforsling, storstädning, hemstädning och till och med din trädgårdsskötsel!

Alla våra priser är inklusive RUT-avdraget. Genom RUT- avdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021.
Läs mer om RUT-avdraget här.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.