Bärhjälp som ger din flytt en rejäl förstärkning

Varje flytt är ett projekt som kräver både tid och energi. Vi genomför allt från stora, omfattande flyttuppdrag till tunga möbler. Vi kan hjälpa er med alla bärhjälpsuppdrag, med mångåriga erfarenheter från att bära och transportera är vi experter på bärhjälp i Stockholm. 

Bärhjälp är nog den viktigaste komponenten under flytthjälpen, framförallt är den viktig eftersom man måste använda rätt verktyg för att inte skada sig. En ryggskada under flytten vill man undvika. Vi vet hur en snabb och smidig flytt ska gå till, vi har rätt verktyg och kunskap för att bära på ett ergonomiskt  sett och för att lasta in rätt för en säker transportering av dina värdefulla saker.

 

Snabb och flexibel bärhjälp i Storstockholm

Eftersom våra kunder är både privatpersoner och företag har vi en hög kapacitet och kan snabbt vara på plats. Vi finns i centrala Stockholm och erbjuder bärhjälp över hela Storstockholm. Vi är måna om att våra kunder är nöjda med våra bärtjänster och ser därför till att skräddarsy våra tjänster efter kundens önskemål. Därför har vi så många fina betyg på Reco.

Vill du ha hjälp med att bära ett piano, matbord, garderob eller möbelarrangemang inför en flytthjälp? Vi säkerställer att dina saker kommer vara i perfekt skick oavsett hur tunga de är. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Pris:

Från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.