Bärhjälp – en väl värd investering

Bärhjälp är en viktig komponent under flytten, framförallt är den viktig eftersom man måste använda rätt verktyg för att inte skada sig. En ryggskada under flytten vill man undvika. Vi vet hur en snabb och smidig flytt ska gå till, vi har rätt verktyg och kunskap för att bära på ett ergonomisk sätt.

Vill du ha bärhjälp med kartongerna, ett piano, matbord, garderob eller möbelarrangemang vid en flytt? Vi säkerställer att dina saker kommer vara i samma skick oavsett hur tunga de är. Kontakta oss via formuläret nedan, så hör vi av oss och hjälper dig!

Pris: från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.