Vi forslar bort skräp och grovavfall i hela Storstockholm 

Har du varit uppe på vinden , nere i källaren  eller i trädgården och rensat? Har du kanske genomfört en större rivning hemma eller renovering? Då har du säkert samlat på dig skräp, kompost, rivning och grovavfall du vill bli av med. När du behöver bli av med gamla möbler, elektronikskrot, stora förpackningar och annat skrymmande ska du höra av dig till oss. Vi ordnar med bortforsling i Stockholm och kan ta hand om allt i avfallsväg och forslar bort det på ett ansvarsfullt sätt till närmaste återvinningscentral. 

Bortforsling på rätt sätt

Det är viktigt att tänka på hur man lyfter rätt, kroppen kan ta stora skador om man inte har rätt kunskap och verktyg vid lyft. Ibland är tunga möbler och andra föremål alldeles för svåra för att transportera bort på egen hand. Då är det viktigt att ta hjälp av någon som har rätt verktyg och besitter den kunskapen om hur bortforslingen ska ske på rätt sätt. Vi sköter grovjobbet så du kan lägga din dyrbara tid och energi på andra roliga saker. 

Viktigt att tänka på i samband med bortforsling 

Transportering av sopor och bortforsling av avfall ställer höga krav på den som utför arbetet, i många fall krävs till och med tillstånd. Varje år slarvar företag med sin bortforsling och tar inte sitt ansvar hos återvinningscentralen, för företag är böterna för ovanstående förseelser lägst 5000 och högst 500 miljoner kronor. Om hanteringen orsakat en miljöskada kan även dyra kostnader för sanering tillkomma. Undvik att riskera böter eller att skada naturen genom att anlita en professionell firma som hjälper dig att känna dig trygg i att arbetet blir korrekt utfört. Vi har rätt kunskap och de tillstånd som krävs samt säkerställer att bortforslingen fyller alla krav som ställs. 

 

Pris:

Från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.