Vi forslar bort skräp och grovavfall

Har du varit uppe på vinden, nere i källaren eller i trädgården och rensat? Har du samlat på dig skräp, trädgårds- eller grovsopor som du vill bli av med? Städjätten ordnar med bortforsling från 495kr/h. Allt ifrån gamla möbler, elektronikskrot till stora förpackningar forslar vi bort på ett ansvarsfullt sätt till närmaste återvinningscentral. Då har du säkert samlat på dig skräp, kompost, rivning och grovsopor du vill bli av med. När du behöver bli av med gamla möbler, elektronikskrot, stora förpackningar och annat skrymmande ska du höra av dig till oss. Vi ordnar med bortforsling av skräp och kan ta hand om allt i avfallsväg. 

Bortforsling av möbler på rätt sätt

Bortforsling av möbler kan vara svårt och tungt, kroppen kan ta stora skador om man inte har rätt kunskap och verktyg vid lyft. Ibland är tunga möbler och andra föremål alldeles för svåra för att transportera bort på egen hand. Då är det viktigt att ta hjälp av någon som har rätt verktyg och besitter kunskapen om hur bortforslingen ska ske på rätt sätt. Vi hjälper dig med bortforsling av möbler och gör grovjobbet så att du kan lägga din tid och energi på andra roliga saker. 

Bortforsling för företag

Som företag är det viktigt att ta sitt ansvar för miljö och samhälle. Det är inte ovanligt att företag slarvar med sin bortforsling och inte tar sitt ansvar hos återvinningscentralen, något som kan leda till böter på upp till 500 miljoner kronor. Undvik att riskera böter eller miljöskada som kräver sanering och anlita Städjätten. Vi har rätt kunskap, de tillstånd som krävs och säkerställer att bortforsling sker regelrätt.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.