Byggstädning efter renoveringen?

Om du genomfört en ombyggnation hemma eller på kontoret vet du hur mycket smuts det blir. Findammet lägger sig i minsta springa. Vi på Städjätten har både kunskapen och verktygen för att ta hand om det på rätt sätt.

 

Viktigt att städa rätt efter byggd

Det är härligt med nyrenoverat. Då är du värd att njuta av det nya rummet eller kanske det helt nyfixade huset. Men samtidigt är det en hel del att ta hand om efter ett byggprojekt. Det ska både städas och forslas bort saker. Och man behöver veta vad man gör. Visste du till exempel att det är viktigt att städa uppifrån och ner när man byggstädar? Och ofta behöver man dammsuga både två och tre gånger. Sådant och mycket annat vet vi efter många år i branschen. Självklart har vi utrustningen som behövs, som industridammsugare och annat.

Kontakta oss så ser vi vad och hur mycket som behöver städas efter ditt byggprojekt.

 

Pris:

Från 250 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.