Byggstädning efter renoveringen?

Byggstädning går hand i hand med byggprojekt, allt från mindre renoveringar till större byggnationer hos små och stora aktörer. Alla som har genomfört en ombyggnation hemma eller på kontoret vet hur mycket smuts, byggavfall och damm det blir kvar.

Det är inte lätt att städa undan efter en byggstädning för en firma, oavsett storlek, speciellt inte när findammet lägger sig i minsta springa. Det som är viktigt att tänka på är att damm och liknande små partiklar reser sig och kan göra det jobbigt för allergiker. 

På en stor arbetsplats är det till exempel svårt att hålla koll på all personal och vilka allergier de har. Därför är det ytterst viktigt att ta hänsyn till alla och värna om personalens behov. Vi på Städjätten utför byggstädning runt om i hela Stockholm och har både kunskapen och verktygen för att ta hand om en byggstädning på rätt sätt. Boka byggstädning i Stockholm eller Göteborg med Städjätten för att bidra med en behaglig och ren arbetsplats för alla.

Rätt byggstädning är viktigt

Efter en omfattande renovering eller bygge är det en hel del saker att ta hand om. Det ska både städas och forslas bort saker, byggstädning kräver kunskap om vart avfallet ska ta vägen och vilken utrustning som krävs för att utföra jobbet. Vi har personal som är utbildade för att effektivt ta hand om den här typen av städning och saneringar. 

Visste du till exempel att det är viktigt att städa uppifrån och ner vid en byggstädning? Och att det krävs dammsugning 2-3 gånger? Efter många års erfarenhet av byggstäd åt en mängd olika byggföretag, bostadsrättföreningar och andra fastighetsägare i Stockholm har vi kunskapen och verktygen som behövs.

Se vår checklista för byggstädning

Kontakta oss så ser vi vad och hur mycket som behöver städas efter ditt byggprojekt i Stockholm eller Göteborg.

Pris:

Från 250 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.