Byggstädning efter renoveringen?

Byggstädning går hand i hand med byggprojekt. Alla som har genomfört en ombyggnation hemma eller på kontoret vet hur mycket smuts, byggavfall och damm det blir kvar.

Det är inte lätt att städa efter en renovering oavsett storlek, speciellt inte när findammet lägger sig i minsta springa. Det är även viktigt att tänka på att damm och liknande små partiklar reser sig och kan göra det jobbigt för allergiker. Städjätten utför byggstädning i hela Stockholm och Göteborg. Vi har både kunskapen och verktygen för att ta hand om en byggstädning på rätt sätt. Boka byggstäd med Städjätten för att bidra med en behagligare och renare arbetsplats för alla.

Pris: från 250 kr/h

Boka byggstädning med erfarna byggstädare

Att utföra byggstädning är inte så lätt som man tror. Det krävs rätt teknik, kunskap samt erfarna byggstädare som vet hur man får bort dammet från platsen. Visste du till exempel att det är viktigt att börja städa uppifrån och ner vid en byggstädning eller att en byggstädning kräver dammsugning 2-3 gånger? Efter en omfattande renovering eller bygge är det en hel del saker att ta hand om. Det ska både städas och forslas bort saker, byggstädning kräver därmed kunskaper om vart avfallet ska ta vägen och vilken utrustning som krävs för att utföra jobbet. Vi har erfaren personal som är utbildade för att effektivt ta hand om den här typen av städning och saneringar. 

Efter många års erfarenhet av byggstädning åt en mängd olika byggföretag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare i Stockholm och Göteborg har vi kunskapen och verktygen som behövs. Boka dina byggstädare med Städjätten! 

Vad ingår i en byggstädning?

  • Rengöring av fläkt och filer (ej inuti)
  • Rengöring in- och utvändigt av vitvaror (om dessa är tömda)
  • Rengöring av badrumsskåp in- och utvändigt
  • Rengöring av badkar och/eller duschkabin, in/utvändigt samt under
  • Rengöring av golvlister, dörrfoder, dörrar, elkontakter, strömbrytare, handtag, krokar mm
  • Dammsugning och våttorkning av golv

Du hittar hela checklistan för byggstädning här!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.