Hemstädning i Stockholm & Göteborg med kvalité

Vi är ett etablerat företag som erbjuder effektiv städhjälp i hela Stockholm & Göteborg. Vårt mål är att våra städningar skall utföras enligt dina önskemål. För oss är det jätteviktigt att våra kunder är 100 % nöjda, oavsett vad du har för önskemål så ser vi till att uppnå dessa.

Därför rekommenderar vi att ni tar en provstädning där ni själva, städaren och arbetsledaren tittar närmare på en skräddarsydd planering för er hemstädning. Ni kommer då tillsammans att ta fram det optimala schemat som är för bostad samt för era övriga behov och önskemål. 

I och med den flexibla städningen kan du själv också välja hur ofta du vill ha hjälp med din hemstädning. Beroende på kunders förhållanden brukar detta variera. Våra kunder väljer ofta att använda sig av hemstädningar en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Oavsett önskemål ser vi till att finnas där för dig när du behöver städhjälp.

Vi på städjätten finns för dig som vill förenkla vardagen, därför låter vi dig bestämma hur din städning ska utföras tillsammans med våra experter. Självklart har vi tagit fram en standardlista som du själv kan välja om du vill att vi går efter, egna önskemål är självklart välkomnade. Listan finner du nedan:

Se städjättens checklista för hemstädning

 

Visste du att vi skräddarsyr din hemstädning?

Att få komma hem till en fräsch och nystädad bostad är en vardagslyx, det ger en frihet genom att kunna ta en lång paus för att ladda batterierna samt fokusera på andra prioriteringar.

Idag blir det allt svårare att få ihop vardagen och samtidigt ha ett skinande rent hem.Städjätten hjälper dig med din hemstädning i Stockholm så du kan slappna av och fokusera mer på familjen, fritidsintressen, arbetet och på dig själv. Därför skräddarsyr vi din hemstädning efter dina önskemål. Vi  erbjuder tilläggstjänster till din hemstädning för att göra komplett lösning för dig som exempelvis; handla mat, apoteksärenden, plocka ur tvätt, stryka, köra iväg soppor eller passa hunden.  Vi hjälper dig med vardagssysslor som kan ta mycket energi från en och som man annars inte hinner med efter en hektisk dag.

Låt oss förenkla och göra din vardag roligare genom att boka in din hemstädning i Stockholm med Städjätten. Boka din kostnadsfria offert genom att fylla i formuläret nedanför. 

Trädgårdsskötsel i samband med din hemstädning?

Nu har vi  utökat våra tjänster så du även kan få trädgårdshjälp med din hemstädning. Samtidigt som vi hjälper dig med sysslorna i hemmet tar vi även hand om växterna i hemmet eller vattnar, klipper gräset eller rensar ogräs från trädgården.  Läs mer om vår trädgårdsskötsel här.

Städhjälp pris:

179 kr / h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

1. Fyll i dina kontaktuppgifter
2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
3. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.