Vi skräddarsyr din hemstädning

 

Att få komma hem till en fräsch och nystädad bostad är en vardagslyx och en stor avkoppling. Det kan vara svårt att hinna få ihop allt i vardagen och ha ett skinande hem samtidigt. Vi på Städjätten använder dig med din städning, så du kan slappna av och fokusera mer på familjen, fritidsintressen, jobb och på dig själv. Vi skräddarsyr din städning efter dina önskemål

 

Vi utför städningar enligt dina önskemål

Vi är ett personligt företag som erbjuder effektiv städning. Vårt mål är att våra städningar skall utföras enligt dina önskemål!

Därför rekommenderar vi att ni tar en provstädning där ni själva, städaren och arbetsledaren kommer fram till en skräddarsydd planering för er städning.

Ni kommer då tillsammans att ta fram det optimala schemat för är bostad samt andra önskemål så som strykning etc.

Vi på städjätten finns för dig som behöver hjälp i vardagen, därför låter vi dig bestämma hur din städning ska utföras. Självklart har vi tagit fram en standardlista som du själv kan välja om du vill att vi går efter. Denna finner du nedan:

Här kan du titta på vår checklista för flyttstädning i Stockholm

Pris:

Från 160 kr / h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

1. Fyll i dina kontaktuppgifter
2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
3. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.