Hemstädning efter dina önskemål

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning så att du kan fokusera på andra prioriteringar. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för att kunna anpassa hemstädningen efter dina specifika behov och önskemål. 

För oss är det viktigt att våra kunder är 100% nöjda, vi utför därför städning helt enligt dina önskemål. Oavsett behov finns vi där för dig när du behöver städhjälp. Vi erbjuder flexibla lösningar utifrån dina krav, oavsett om det är städning en gång i veckan eller en gång i månaden. Boka nu från endast 179 kr/h!

Vad ingår i hemstädning?

Vi på Städjätten finns för dig som vill förenkla vardagen, därför låter vi dig bestämma hur din städning ska utföras tillsammans med våra experter. Vi har tagit fram en standardlista för vad som ingår i en hemstädning, men självklart anpassar vi den efter just dina behov och önskemål. 

Följande ingår:

  • Avtorkning av diskbänk, arbetsbänk och kranar
  • Avtorkning av vitvaror
  • Rengöring av toalettstol, in- och utsida
  • Avtorkning utvändigt av torkskåp, torktumlare och tvättmaskin
  • Våttorkning av golv
  • Avtorkning av golvlister, fönsterbrädor och element

Du hittar hela checklistan för hemstädning här!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

1. Fyll i dina kontaktuppgifter
2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
3. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.