Kontorsflytt från, till - inom Stockholm

Är det dags för en företagsflytt eller kontorsflytt? Då har du kommit rätt! Vi på Städjätten har stor erfarenhet om flyttar från, till eller inom Stockholms Län. Vi har utfört flyttar åt företag runt om i hela Sverige i över 10 år, vilket gör att vi kan stolt säga att vi är experter på kontorsflyttar och företagsflyttar. Vi vet att när man gör en kontorsflytt från exempelvis Göteborg till Stockholm så är det viktigt att memorera och flytta in i det nya kontoret som det var i det gamla. Vi vet även att inom företag vill man inte förlora arbetstimmar, därför finns vi även tillgängliga på helger och vardagar efter kontorstider.

Hur packar vi för er kontorsflytt?

För oss är det viktigt att flytten ska gå så smidigt som möjligt för er som företag. Därför rekommenderar vi att ni märker upp det som är mest användbart för er så att vi ska kunna packa upp på ett smidigare sätt. Detta underlättar både för er att packa upp på ett smidigt sätt och komma åt det material ni behöver. Vill ni att vi hjälper er packa upp, montera upp möbler eller förvara på ett effektivt sätt  kan vi självklart göra det med! Ni väljer – Vi utför. 

Ansvarsförsäkrade och certifierade

Vi på Städjätten är mån om våra anställda och våra kunder, därför är vi ansvarsförsäkrade och har sett till att all vår personal är utbildade i hur man bär ergonomiskt och lastar in på ett säkert sätt. När du anlitar oss för er kontorsflytt eller företagsflytt är du i trygga händer. Alla våra anställda har även SRY-yrkesbevis vilket innebär att de besitter på en kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen.

Behöver ni även kontorsstädning?

Vi utför även kontorsstädning. Läs mer på vår sida om kontorsstädning i Stockholm och hur vi kan skräddarsy efter era önskemål.

 

Pris kontorsflytt:
Från 990/kr h.

 

Är ni intresserade att bli samarbetspartners hos Städjätten?

Gå till vår sida om samarbetspartners.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.