Flexibel och smidig kontorsflytt

Dags för nytt kontor? Vi på Städjätten har utfört flyttar åt företag i över 10 år, vilket gör att vi kan stolt säga att vi är experter på kontors- och företagsflyttar. Vi är flexibla och finns tillgängliga när det passar er, även på helger och vardagar efter kontorstider. För oss är det viktigt att flytten ska gå så smidigt som möjligt för er som företag. 

Vill ni att vi hjälper er packa eller montera upp möbler och förvara de tryggt? Det kan vi självklart hjälpa er med! Ni väljer själva – Vi hjälper er. 

Ansvarsförsäkrade och certifierad personal

Vi på Städjätten är måna om våra anställda och våra kunder, därför är vi ansvarsförsäkrade och vår personal är utbildade i lyftteknik för att kunna bära ergonomiskt och lasta på ett säkert sätt. Städjätten har personal som är certifierad och har SRY-yrkesbevis.

Pris kontorsflytt:
Från 990 kr/h.

Behöver ni även kontorsstädning?

Vi utför även kontorsstädning. Läs mer på vår sida om kontorsstädning  och hur vi kan skräddarsy utifrån era behov och önskemål.

 

Är ni intresserade att bli samarbetspartners hos Städjätten?

Gå till vår sida om samarbetspartners.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.