Kontorsstädning efter dina önskemål

Självklart utförs vi också kontorsstädning. Det kan ske under dagtid eller kvällstid, alternativet du vill. Vi är vana vid båda delarna, och är närmast osynliga om du vill ha städningen gjord under kontorstid. Precis som vid vår hemstädning skräddarsyr vi städtjänsten efter din behov, och du väljer själv vilken frekvens på kontorsstäd du vill ha.

 

Miljöanpassat, effektiv, ansvarsförsäkrat

Vi erbjuder en effektiv städning och arbetar helst med miljöanpassade produkter. Du inhandlar de produkter du vill att vi ska använda, men vi rekommenderar att de ska vara miljömärkta. Fråga oss gärna!

Verksamheten är försäkrad för din trygghet. En ansvarsförsäkring täcker eventuella skador om det skulle hända en olycka.

 

Pris:

Från 320 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.