Kontorsstädning i Stockholm & Göteborg efter era önskemål

Självklart utför vi också kontorsstädning runt om i hela Stockholms län och numera även i Göteborg. Det kan ske både under dagtid eller kvällstid, ni väljer – vi utför. Vi är vana vid båda delarna och är närmast osynliga om ni vill ha städningen gjord under kontorstid. Precis som vår hemstädning skräddarsyr vi städtjänsten efter era behov och ni väljer själva vilken frekvens på kontorsstäd ni vill ha.

Det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, vi utför kontorsstädning i Stockholm och Göteborg efter era önskemål.  

 

Miljöanpassade, effektiva & ansvarsförsäkrade

Vi erbjuder en effektiv kontorsstädning och arbetar med miljöanpassade produkter. Ni inhandlar de produkter ni vill att vi ska använda, men vi rekommenderar att de ska vara miljömärkta. Fråga oss gärna!

Verksamheten är försäkrad för din trygghet och ansvarsförsäkringen täcker eventuella skador om det skulle hända en olycka. 

Vår personal innehar SRY-yrkesbevis

När ni anlitar oss för kontorsstäd i Stockholm eller Göteborg är ni i trygga händer då all vår personal har lång erfarenhet inom branschen och är certifierade. All personal innehar SRY-yrkesbevis vilket innebär att de besitter på en kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen.

Fyll i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig med en kostnadsfri offert för just ert företag.

Se vår checklista för kontorsstädning

 

Kontorsstädning pris:

Från 320 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.