Kontorsstädning efter era önskemål

Självklart utför vi också städning av kontor. Det kan ske både under dagtid eller kvällstid, ni väljer – vi utför. Vi är vana vid båda delarna och är närmast osynliga om ni vill ha städningen gjord under kontorstid. Precis som våra andra tjänster skräddarsyr vi kontorsstädning efter era behov och ni väljer själva vilken frekvens på kontorsstädning ni vill ha.

Det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, vi utför kontorsstädning efter era önskemål från 358 kr/h.  

Lokalvård

Vi genomför även lokalvård och tar oss an alla typer av lokaler i Stockholm och Göteborg. Vår personal jobbar under kollektivavtal och använder sig alltid av klimatsmarta arbetsmetoder, vilket bidrar till att minimera vår miljöpåverkan och främjar en grönare värld. Utöver detta är Städjätten ISO 9001 certifierade. Detta innebär att vi jobbar med kvalitet i det interna och externa arbetet, i relation till kund och i leverans av tjänster. En ISO9001 certifiering betyder helt enkelt att företaget är dedikerade till att överträffa sina kunders förväntningar! Tveka inte att kontakta oss ifall ni är i behov av en professionell och trygg lokalstädning. 

Effektiva med miljötänk

Vi erbjuder en effektiv kontorsstädning. Ni inhandlar de produkter ni vill att vi ska använda, vi rekommenderar och uppmuntrar till att de ska vara miljömärkta. Fråga oss gärna! 

 

Vad ingår i en kontorsstädning?

  • Rengöring av diskbänk och bänkskivor
  • Rengöring av mikrovågsugn in- och utvändigt
  • Rengöring av toalett in- och utvändigt
  • Påfyllning av tvål, desinfektionsmedel och toalettpapper
  • Avtorkning av fria ytor som skrivbord, fönsterbänk, hyllor m.m
  • Avtorkning av dator, tangentbord, telefon
  • Tömning och rengöring av papperskorgar

Se vår checklista för kontorsstädning!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.