Packhjälp i Stockholm & Göteborg för en smidig flytt!

Står du inför en flytt och har ont om tid, eller vill vara säker på att dina saker hamnar tryggt i lådorna? Det finns många fördelar med att hyra oss som packhjälp i Stockholm och Göteborg. Vi sköter allt det praktiska åt dig på ett effektivt sätt, allt från att ordna med flyttkartonger, packmaterial till att transportera allt till den nya adressen.

Låt oss professionella ta hand om din packhjälp, vi vet hur man emballerar och packar på säkert sätt. Till ömtåliga ägodelar som till exempel finporslinet använder vi bubbelplast och en teknik som ser till att allt ligger på plats. Vi använder även träreglar där vi bygger en låda till känsligt material för att förhindra sprickor i skivor eller marmorbord. Denna teknik tar sin tid men är absolut nödvändig för att säkra känsliga föremål. Dina flyttkartonger omfattas dessutom av vår pack-försäkring och är alltså i trygga händer under hela flytten.


Vi hjälper dig med din montering

Att större möbler är svåra att hantera under en flytt är ett faktum, för att undvika att skada sig själv eller skador i hemmet är det bäst att lämna över packhjälpen till oss. Vi gör nedmontering av tunga och komplicerade möbler för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det är viktigt att ha rätt verktyg under monteringen annars är det lätt att man gör mer skada än nytta. Passa också på att boka in en flyttstädning efter packhjälpen, det är vanligt att all damm som samlats tittar fram. Lämna din bostad ren och fin precis som du hittade den, läs mer om vår flyttstädning här.

 

Packhjälp i Stockholm och Göteborg som spar tid och kraft

Vi har några slutliga tips som underlättar din flytt:

1, Spara alla skruvar och lösa föremål i en påse för att inte tappa bort de. 

2, Förklara för packhjälpen vilka saker som är extra ömtåliga.Vi är noga med att packa rätt och värnar extra mycket om ömtåliga föremål.

3, Är ni en stor familj? Märk familjemedlemmarnas rum med respektive namn för att förenkla för packhjälpen att veta vilka kartonger som tillhör respektive rum.

Låt oss sköta hela er flytt från bärhjälp till flyttstädning.

Pris:

Från 495 kr / h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.