Packhjälp för en smidig flytt!

Låt vårt professionella team hjälpa dig med packningen vid din flytt. Vi är experter på att emballera och packa på ett säkert sätt. För ömtåliga ägodelar som porslin och glas använder vi noggrant bubbelplast och beprövad packteknik för att säkra och stabilisera föremålen. Vi konstruerar även specialanpassade träreglar och lådor för att skydda skivor, marmorbord och andra känsliga material från sprickor och skador. Dessutom är dina flyttkartonger försäkrade genom vår packförsäkring, vilket ger dig trygghet under hela flyttprocessen.

Vi hjälper dig med din montering

Att större möbler är svåra att hantera under en flytt är ett faktum och för att undvika att skada sig själv eller skador i hemmet är det bäst att lämna över jobbet till oss. Vi gör nedmontering av tunga och komplicerade möbler för att göra din flytt så smidig som möjligt. Det är viktigt att ha rätt verktyg under monteringen, annars är det lätt att man gör mer skada än nytta. 

Packhjälp som spar tid och kraft

Några tips som underlättar din flytt:

  • Spara alla skruvar och lösa föremål i en påse för att inte tappa bort dem.
  • Förklara för packhjälpen vilka saker som är extra ömtåliga. Vi är noga med att packa rätt och värnar extra mycket om ömtåliga föremål.
  • Är ni en stor familj? Märk familjemedlemmarnas rum med respektive namn för att förenkla för packhjälpen att veta vilka kartonger som tillhör respektive rum.

 

Låt oss sköta hela er flytt från packhjälp, bärhjälp till flyttstädning

Pris: från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.