Flytta piano eller flygel?

Trygg pianoflytt från till & inom Stockholm

Att flytta ett piano eller en flygel kräver både kunskap, teknik och utrustning. Det finns en mängd risker vid transport av flygel eller piano, olycksfall kan förekomma vid hantering av tunga föremål eller att instrumentet blir skadat. Vi avråder starkt från att försöka utföra pianoflytt på egen hand, många ryggskador och ryggsmärtor beror på tunga lyft som utförs med fel teknik. Dessutom kan golv och väggar i hemmet skadas vilket kan medföra dyra renoveringskostnader. Det är därför viktigt att tänka på att hyra rätt flytthjälp vid piano- och flygeltransport som besitter rätt kunskap och teknik.

Flytthjälp med rätt teknik och kunskap

Städjätten är specialiserade på pianoflytt i Stockholm och erbjuder alltid en professionell och trygg transport av musikinstrument. Vi flyttar alla typer av klaviaturinstrument, allt från piano, flyglar till hammondorglar. Vissa instrument kan vara känsliga vilket kräver stor varsamhet. En faktor som är viktig under pianoflytt är goda transportmöjligheter, våra lastbilar är rymliga och säkra för att dina musikinstrument ska vara i trygga händer. 

Anlita oss på Städjätten så kan du känna dig trygg med att ditt instrument kommer säkert fram till nästa ställe. Självklart har vi ansvarsförsäkring och yrkestrafiktillstånd för att säkerställa er trygghet. 

 

Pris:

Från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.