Flytta piano eller flygel?

Städjätten är specialiserade på pianoflytt och erbjuder alltid en professionell och trygg flytt av piano och andra musikinstrument. Vi flyttar och transporterar alla typer av klaviaturinstrument med stor varsamhet – allt ifrån piano, flyglar till hammondorglar. Våra lastbilar är rymliga och säkra för att dina musikinstrument ska vara i trygga händer.

Pianoflytt med rätt teknik och kunskap

Vi på Städjätten vet hur man transporterar större instrument på ett säkert sätt, med rätt teknik och kunskap. Vår personal utför cirka 150 piano- och flygelflyttar om året och vet vilken teknik det krävs för att undvika onödiga ryggskador och dyra kostnader för skador. Med Städjätten får du en prisvärd, trygg och säker flytt av ditt piano eller annat instrument.

Anlita oss på Städjätten så kan du känna dig trygg med att ditt instrument kommer fram säkert till nästa ställe. 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.