Effektiv sanering

Städjätten utför även sanering och rycker ut när hus och byggnader drabbas av olika typer av skador som mögel eller fukt. Vi tar hand om alla typer av besvärliga saneringsjobb, allt från socialsaneringar till specialsaneringar. Innan vi ska sanera har vi som rutin att gå igenom bostaden eller byggnaden tillsammans med kunden. Vi tittar närmare på känsliga föremål och värdesaker för att markera saker som ska tas hänsyn till. Därefter går vi igenom steg för steg vilka åtgärder som kommer att utföras för att saneringen ska ge det bästa resultatet. 

Vi hjälper er med alla era önskemål. Vårt team har den utbildning och de kompetenser som krävs för att ge våra kunder hjälp med sanering på ett effektivt sätt. Saneringsjobb kräver kompetent personal med rätt utrustning som vet hur man genomför sanering på ett säkert sätt. Du som kund ska alltid känna dig trygg och bekväm när jobbet utförs. Tveka inte och vänd dig till Städjätten när du behöver sanering av lägenhet eller hus! 

Kontakta oss för prisförslag!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.