Behöver bostaden saneras?

Effektiv sanering i Stockholm & Göteborg

Som saneringsexperter rycker vi ut när hus och byggnader drabbas av olika typer av skador som mögel eller fukt. Vi tar hand om alla typer av besvärliga saneringsjobb, allt från socialsaneringar till specialsaneringar. 

Innan saneringen utförs har vi som rutin att gå igenom bostaden eller byggnaden tillsammans med kunden. Vi tittar närmare på känsliga föremål och värdesaker för att markera saker som ska tas hänsyn till. Därefter går vi igenom steg för steg vilka åtgärder som kommer att utföras för att saneringen ska ge det bästa resultatet. 

Vi hjälper er med alla era önskemål, vårt team har den utbildning och de kompetenser som krävs för att ge våra kunder hjälp på ett effektivt sätt. Saneringsjobb kräver kompetent personal med rätt utrustning som vet hur man genomför saneringen på ett säkert sätt. Vi tar hänsyn till alla värdesaker och personliga föremål i samband med sanering, ett av våra mål är att kunden alltid ska känna sig trygg och bekväm när jobbet utförs. 

Sanering av coronavirus

Som saneringsexperter i Stockholm kan vi under dessa rådande omständigheter erbjuda sanering av Covid-19. Vi rycker ut snabbt och sanerar och desinfekterar luft och ytor för att på så vis döda coronavirus och mikroorganismer. Vår personal bär självklart korrekt skyddsutrustning och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer om hur vi arbetar under pandemin och vilka åtgärder vi har tagit.

 

Pris Sanering

Kontakta oss för prisförslag.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.