Storstädning som gör dig lätt i sinnet

Även om du städar regelbundet har det ofta samlats en hel del smuts där det är svårt att komma åt. Samtidigt är det lite av ett projekt att ta itu med det. Då är Städjättens tjänst storstädning en räddare i nöden. Projektet är avklarat, och du kan luta dig tillbaka.

 

Storstädning som startar om ditt hem

Att rensa under diskbänken, torka ur lådor, rengöra ugnen, putsa fönstren är inge t som lockar en solig vårdag precis. Beställ tjänsten av oss så är problemet löst. Bestäm själv vilka delar i storstädningen du vill ha hjälp med. Vi rekommenderar storstädning minst en gång per halvår.

 

Pris:

Från fr. 250 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.