En storstädning som startar om ditt hem

Trots regelbunden städning kan hemmet upplevas smutsigt. Vi på Städjätten hjälper dig med storstädningen som annars lätt skjuts upp. Vi har 15 års erfarenhet och använder oss av miljövänliga städprodukter. Vi har certifierad personal som gör en grundlig storstädning av ditt hem, ner till minsta list – så att du kan njuta av ett rent, harmoniskt hem. Få ett skinande rent hem efter en engångsstädning från endast 250 kr/h! Boka din städning i Stockholm & Göteborg här

Vad ingår i storstädning?

En storstädning är en mer omfattande städning vilket gör att det blir rent på riktigt i hela bostaden. Vi rekommenderar storstädning minst en gång per halvår. För att ge dig som kund en bättre överblick över vad som görs i olika rum följer här en genomgång av vilka moment en storstädning omfattar. 

 • Rengöring av vitvaror utvändigt
 • Ugnsrengöring, avtorkning mellan ugnsglas (demontering av kund), avtorkning av ugnsplåtar samt galler
 • Rengöring av kyl och frys in- och utvändigt (om möjligt)
 • Rengöring av golvbrunn in- och utvändigt
 • Rengöring av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp
 • Fönsterputs in- och utsida samt mellan glasen
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Dammsugning av klädda/stoppade möbler

Du hittar hela checklistan här!

 

RUT-avdrag städning: 50% avdrag

När du anlitar oss för storstädning kan du använda dig av RUT-avdraget.  Genom denna har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021. Det gör att du kan få 50 % skatteavdrag på städhjälp.

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 1. Fyll i dina kontaktuppgifter
 2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
 3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.