En storstädning som startar om ditt hem

Trots att man städar regelbundet är det lätt hänt att hemmet känns smutsigt, oftast är den känslan helt korrekt då damm och andra partiklar gillar att samlas och ta över hemmet. Man kan bli förvånad hur snabbt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Det är inte svårt storstäda när smuts samlas på svåråtkomliga ställen, ett litet projekt blir snabbt ett stort projekt med att flytta möbler och andra tunga föremål för att komma åt smutsen. Vårat team lägger extra tid och energi på ditt hem och alla dina utrymmen. Vi gör det rent ordentligt ner till minsta lilla list och ser även till att städa på ställen man lätt glömmer bort. Vi arbetar för att förvandla ditt hem till ett rent och harmoniskt hem för att roa själen. Vår storstädning i Stockholm och Göteborg startar om ditt hem! 

Vi skräddarsyr din storstädning

Att rensa under diskbänken, torka ur lådor, rengöra ugnen, putsa fönstren är inget som lockar en solig vårdag precis. Det finns andra roligare saker att fokusera på, välj därför en storstädning för att unna dig ro i själen. Beställ tjänsten av oss så sköter vi storstädningen åt dig. Bestäm själv vilka delar i storstädningen du vill ha hjälp med, vi skräddarsyr din storstädning i Stockholm eller Göteborg efter dina önskemål.

Vi rekommenderar storstädning minst en gång per halvår. För att ge dig som kund en bättre överblick över vad som görs i olika rum följer här en genomgång av vilka moment en storstädning omfattar.

Se vår checklista för Storstädning

Pris:

Från fr. 250 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.