Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel?

Är det dags för vårstädning av din trädgård efter en lång och kall vinter? Vi hjälper dig att få tillbaka livet i trädgården och ser till att du får tillbaka sommarkänslan så snabbt som möjligt. 

Behöver du få bort löven som lagt sig som ett lager över gräsmattan, få bort ogräset från tomten eller få liv i gräset och rabatten igen? Då hjälper vår kunniga personal dig och ser till så din trädgård får extra kärlek.

 

Få trädgårdshjälp med:

 • Hjälp att klippa gräset, häckar, rosor och buskar
 • Hjälp att vattna gräsmattan & rabatten
 • Hjälp att kratta löv
 • Rensa ogräs och bekämpa mossa 
 • Hjälp i trädgårdslandet 
 • Gräva upp häckar, rosor och buskar
 • Kompostera 
 • bortforsling av trädgårdsavfall
 • Hjälp att plantera blommor
 • Städa undan från äppelträd

Mer än bara trädgårdsskötsel: 

Vi har stor kunskap i hur man håller trädgården levande året runt och kan därför hjälpa dig med all sorts trädgårdshjälp som du behöver. Utöver vår trädgårdsskötsel så kan vi även hjälpa dig med bortforsling till närmaste återvinningsstation för exempelvis; ogräs, grenar, rötter, stenar eller annat som ligger och skräpar på din tomt. Kontakta oss så hjälper vi dig med din trädgårdsskötsel vare sig det är sommar/höst/vinter eller vårsäsong! 

Trädgårdshjälp i samband med hemstädning?

Självklart så erbjuder vi helhetslösningar för våra kunder där du kan kombinera din trädgårdshjälp med den hemstädning som du behöver. Samtidigt som vi ger dig trädgårdshjälp tar vi även hand om växterna i hemmet och utför de hemsysslor du behöver hjälp med. Vill du veta mer om vår hemstädning? Läs om vår hemstädning och se vår checklista för det som du behöver hjälp med  så sätter vi ihop en helhetslösning som passar dig! Vi tar hand om ditt hem och din trädgård med omnejd, dessutom har du rätt till 50% med ditt rutavdrag för både hjälp med din trädgård och hemmet. 

Trädgårdshjälp under semestern?

Vill du att vi hjälper dig med din trädgård under semestern? Njut och koppla av på semestern så tar vi hand om trädgården! Vi ser till att gräsmattan vattnas ordentligt när solen varit som starkast och ser till att blommorna får den kärlek de behöver. Kom hem avslappnad från din semester och njut den sista tiden i en livfull och magisk trädgård. 

Boka trädgårdshjälp här

Vill du få en kostnadsfri offert på din trädgårdsskötsel eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 1. Fyll i dina kontaktuppgifter
 2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
 3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.