Visningsstädning som är värd varje krona

Har du planer på att sälja din bostad eller lokal i Stockholm eller Göteborg inom kort? Då har du en hel del att tänka på. Visningsdagen är en viktig dag i säljprocessen, när potentiella köpare kommer för att titta på bostaden finns det ett sätt att maxa dina chanser för en god affär.

Ett bra sätt att höja humöret på spekulanterna av ditt hus, lägenhet eller lokal är att ha städat ordentligt som alltid uppskattas innan försäljning. Spekulanters första intryck vid visningen har stor betydelse för slutpriset. En professionell visningsstädning kan ge dig en lyckad affär, ett hem eller företagslokal som känns skinande rent och andas harmoni får vilken spekulant som helst att slå till.

Visningsstädning i Stockholm

Vi utför städning inför visning i alla delar av Stockholm du kan tänka dig. Bland annat utför vi visningsstädning i Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg och hela innerstan så som Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Låt oss hjälpa dig med din visningsstädning i Stockholm.

Visningsstädning i Göteborg

I Göteborg utför vi städning inför visningar bland annat i Hisingen, Angered, Johannesburg, Älvsborg, Mölndal, Torslanda, Backa och hela innerstan såsom Haga, Annedal och Nordstaden. Vi hjälper dig att få spekulanterna känslan av en fräsch lokal eller hem. 

Några snabba tips att tänka på vid en bostadsvisning:

– Ta bort alla gamla växter. Plocka istället fram en vacker vas med blommor i för att förhöja känslan av ett rent och välstädat hem.
– Lägg fram plastpåsar för spekulanter att ta på sig, detta för att inte smutsa ner hemmet utan istället bevara det så rent som möjligt.
– Ställ fram en fruktskål eller dylikt, t ex citron, chili, avokado eller annat.
– Släng soporna för att undvika dålig lukt i hemmet.

Kanske behöver du en mer utförligare städning? Läs mer om vår populära Flyttstädning!

 

Pris:

Från 250 kr/h. 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.