Visningsstädning som är värd varje krona

Har du planer på att sälja din bostad eller lokal inom en snar framtid? Då har du en hel del att tänka på. Visningsdagen är en viktig dag i säljprocessen. När potentiella köpare kommer för att titta på bostaden finns det ett sätt att maximera dina chanser för en god affär.

En lägenhet eller lokal som är städad är alltid uppskattat och ökar chansen för försäljning. Spekulantens första intryck vid visningen har stor betydelse för slutpriset. En professionell städning inför visning kan ge dig en lyckad affär. Ett hem eller företagslokal som känns skinande rent och andas harmoni kan få vilken spekulant som helst att slå till.

Vad ingår i visningsstädning?

 • Avtorkning av diskbänk, arbetsbänk, kranar
 • Tömning och avtorkning i och runt sopbehållare
 • Avtorkning med fuktig trasa av badkar och/eller duschkabin
 • Avtorkning av kakel och klinkers
 • Dammsugning av golv, golvsocklar, trösklar och mattor
 • Avtorkning med fuktig trasa av fria horisontella ytor på bord, stolar, skåp och hyllor

Läs hela checklistan för visningsstädning här!

 

Pris: från 250/h

 

Visningsstädning till rätt pris – 50 % rutavdrag

När du anlitar oss för visningsstädning kan du använda dig av RUT-avdraget.  Genom denna har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kr per år efter nya regler 2021. Det gör att du kan få 50% skatteavdrag på städhjälp. Boka din visningsstädning till rätt pris med Städjätten!

 

Några snabba tips att tänka på vid en bostadsvisning:

 • Ta bort alla gamla växter. Plocka istället fram en vacker vas med blommor i för att förhöja känslan av ett rent och välstädat hem
 • Lägg fram skoskydd för spekulanter att ta på sig, detta för att inte smutsa ner hemmet utan istället bevara det så rent som möjligt
 • Ställ fram en fruktskål eller dylikt, t ex citron, chili, avokado eller annat
 • Släng soporna för att undvika dålig lukt i hemmet
 • Kanske behöver du en mer utförligare städning? Läs mer om vår populära Flyttstädning!

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 1. Fyll i dina kontaktuppgifter
 2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
 3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.