Prisvärd flytthjälp från, till eller inom Stockholm

Hur packar man bäst porslin och andra ömtåliga saker? Hur många böcker kan man lägga i en kartong? Att packa och bära tungt är slitsamt, särskilt när du har mycket annat att tänka på i samband med flytten. Vi är experter på flytthjälp, oavsett om du ska byta boende inom Stockholm eller flytta till nytt kontor i Göteborg så finns vi där för att underlätta hela din flytt – eller de delar du behöver.

Vi är en flyttfirma som utför flytthjälp från, till eller inom Stockholm. Bland annat Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg, Vallentuna, hela innerstan – Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Så länge start eller slutdestinationen är inom Stockholms län så kan vi hjälpa dig med din flytt på ett snabbt, prisvärt och effektivt sätt.

 

En prisvärd flyttfirma – från packning till slutstädning

Vi är en medelstor flyttfirma med lång erfarenhet av flytthjälp och vi jobbar lika gärna med en mindre bostad som ett större kontor. Samtidigt håller vi mycket konkurrenskraftiga priser på flyttar, tack vare ett effektivt arbetssätt med ett dedikerat personalsystem. 

 

Ansvarsförsäkring är en självklarhet

Städjätten har ansvarsförsäkring och innehar yrkestrafiktillstånd, detta gör att du som kund kan känna dig extra trygg när du anlitar oss för flytthjälp.

 

Välj vilken service du vill ha

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flyttjänster du vill ha och hur omfattande de ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspackning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

Vi utför flytthjälp med miljötänk

När vi utför flytthjälp eller någon annan tjänst så har vi alltid ett miljötänk i hela verksamheten. Vi ser till att alla yrkesförare alltid kör våra fordon enligt Trafikverkets rekommendationer om sparsam körning och endast använder oss av miljömärkta produkterna som Svanen. Städjätten är en flyttfirma i Stockholm som jobbar ständigt mot en grönare värld .

 

Snabb och flexibel flytthjälp i Storstockholm

Eftersom våra kunder är både privata och företag har vi en hög kapacitet och kan snabbt vara på plats. Vi finns i centrala Stockholm och erbjuder flytthjälp från, till och inom hela Storstockholm. Vi är måna om att våra kunder och vill att alla ska vara nöjda med våra flyttjänster. Därför lämnar vi alltid nöjd kundgaranti på tjänsten flyttstädning

Fyll i formuläret nedan för att få en kostnadsfri offert på din flytthjälp från till eller inom Stockholm. Vi har som regel att svara alla kunder inom 1 timme. 

 

Flytthjälp pris:

Från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.