Prisvärd och trygg flytthjälp

Står du inför en flytt och har ont om tid, eller vill vara säker på att dina saker hamnar tryggt i lådorna? Det finns många fördelar med att anlita oss på Städjätten när du står inför en flytt till, från eller inom Stockholm eller Göteborg. Vi sköter allt det praktiska åt dig på ett effektivt sätt – allt ifrån att ordna med flyttkartonger, packmaterial till att transportera till den nya adressen. Vi på Städjätten vet hur en snabb och smidig flytt ska gå till, vi har rätt verktyg och kunskap för en säker flytt. 

Städjätten är certifierade inom ISO 9001. Detta gör att du som kund kan känna dig extra trygg när du anlitar oss för flytthjälp då vi lägger högsta fokus på säkerhet och kvalitet. Boka din flytthjälp med oss idag! 

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Snabb och flexibel flytthjälp 

Städjätten hjälper både privatpersoner och företag med sin flytt, vi har en hög kapacitet och kan snabbt vara på plats. Det spelar ingen roll vilken dag i veckan du behöver flytta. Vi hjälper dig alla dagar i veckan, även när du behöver akut flytthjälp. Vi erbjuder helhetslösningar med packhjälp och bärhjälp samt transport. Vi är måna om att våra kunder är nöjda med vår flytthjälp och ser därför till att skräddarsy våra tjänster efter kundens önskemål. 

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flyttjänster du vill ha hjälp med och hur omfattande de ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänst med allt från säker packning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och flyttstädning.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert för flytthjälp i Stockholm och Göteborg.  Boka här!

 

Behöver du låna flyttkartonger?

Hos oss ingår alltid lån av flyttkartonger som ni kan ha 2 veckor innan och efter utförande av flytten. Kartongerna går att hämta ut eller få utkörda till er. Kontakta oss så hjälper vi er!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.