Prisvärd flytthjälp från, till eller inom Stockholm

Hur packar man bäst porslin och andra ömtåliga saker? Hur många böcker kan man lägga i en kartong? Att packa och bära tungt är slitsamt, särskilt som du har mycket annat att tänka på i samband med flytten. Vi är experter på flytthjälp. Oavsett om du ska byta boende eller flytta till nytt kontor finns vi där för att underlätta hela din flytt – eller de delar du behöver. Vi gör dig med din flytt i Stockholm.

Vi är en flyttfirma som utför flytthjälp från, till eller inom Stockholm. Bland annat Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg, Vallentuna, hela innerstan – Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Så länge start eller slutdestinationen är inom Stockholms län så kan vi hjälpa dig med din flytt på ett snabbt, prisvärt & effektivt sätt.

 

En prisvärd flytt – från packning till slutstädning

Vi är en medelstor flyttfirma med lång erfarenhet av flyttjänst och vi jobbar lika gärna med en mindre bostad som ett större kontor. Samtidigt håller vi mycket konkurrenskraftiga priser jag flyttar, tack vare ett effektivt arbetssätt och ett tajt och dedikerat personalteam.

 

Ansvarsförsäkring är en självklarhet

Städjätten har ansvarsförsäkring och innehar yrkestrafiktillstånd, måste göra att du som kund kan känna dig extra trygg när du anlitar oss för flyttpackning och flytta transport.

 

Välj vilken service du vill ha

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flyttjänster du vill ha och hur omfattar de ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspakning och trygg transport av dina ägodelar till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

 

Snabb och flexibel flytthjälp i Storstockholm

Eftersom våra kunder är både privata och företag har vi en hög kapacitet och kan snabbt vara på plats. Vi finns i centrala Stockholm och erbjuder flytthjälp över hela Storstockholm. Vi är måna om att våra kunder är nöjda med våra flyttjänster. Därför lämnar vi alltid nöjd kundgaranti på flyttstädning och därför har vi så många fina betyg på Reco.

 

Flytthjälp pris:

Från 495 kr/h

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

Du kan även ringa oss direkt på 0775 55 22 22 .

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Var först med våra erbjudanden, tips & nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Städjätten, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att erbjuda produkter och tjänster för dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att hitta våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@städjätten.se .

Städjätten förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i behov med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.